Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SKODA OCTAVIA SOUND ! AM NEVOIE DE VOI :)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
hendrix

Data înscrierii: 26/Iun/2008

MesajTrimis: Joi Iun 26, 2008 1:32 pm    Titlul subiectului: SKODA OCTAVIA SOUND ! AM NEVOIE DE VOI :) Răspunde cu citat (quote)

salut , urmaresc de mult timp forumul asta , am citit multe topicuri .. astazi m am inregistrat pt ca am si eu nevoie de putin ajutor.Saptaman viitoare imi ajunge masina , o Skoda Octavia ... din pacate sistemul audio e cam depasit.Mentionez ca imi place muzica sa am auditie dar nu ma pricep la ... configuratii! Poate exista careva care stie exact cam ce fel de difuzoare(la marime ma refer) pt portiere am nevoie ... din cate stiu masina are 8 difuzoare din fabrica.As vrea sa stiu ce poate face cd player ul original .. daca schimb dif urile si pun o statie si subwoofer trebuie sa il schimb si pe el ? Vreau sa am o auditie .. cum sa zic Smile sa se auda tare .. dar nu doar bubuitul de la bas.Sau poate recomanda cineva vreun cd player care sa se incadreze perfect in locul celui vechi .. la marime ma refer (oare se pierde garantia). M am gandit sa mi achizitionez urmatoarele produse deocamdata http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/B30_Bass_Pack/
Nu stiu daca am facut alegera corecta. Ideea e ca vreau o auditie buna(claritate si la volum mai mare) si mai ieftina Very Happy
astept cateva pareri daca se poate
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum