Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Skoda Octavia Tour Combi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
buciffal

Data înscrierii: 04/Apr/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 10:17 pm    Titlul subiectului: Skoda Octavia Tour Combi Răspunde cu citat (quote)

Salutari tuturor.
Am cautat o gramada de timp pe diferite site-uri dedicate, am vazut o gramada de scule dar nu am reusit sa le pun cap la cap. Ideea este urmatoarea: astept o Skoditza Octavia Tour Combi si as vrea sa o primesc in familie cu un sistem sexos de sunet Laughing .
De la dealer am inteles ca voi primi un player Sony CDX-GT212 dar cu difuzoarele din fabrica. Am optat si pentru cele 4 difuzoare suplimentare pentru spate gandindu-ma ca va fi mult mai usor sa le schimb avand cablajele gata facute.
Acum, am reusit sa aleg un player care imi place si anume Alpine CDA-9854R despre care as vrea sa-mi spuneti cate ceva referitor la calitate si fiabilitate. Ma bazez pe ajutorul vostru in alegerea unor difuzoare compatibile si bune atat pe fata cat si pe spate cu filtre daca este cazul.
Mentionez ca in usa din fata diametrul este de 16.5 + loc de tweeter iar in spate in usa doar tweeter si in consolele laterale 10x15 sau 4"-6".
Bugetul pentru difuzoare nu este batut in cuie, eventual maxim echivalentul playerului.
Cat despre calitate, vreau un sunet clar iar bass-ul sa fie decent chiar shi la vol mai mare.

Am gasit la sony XS-HT170SN dar nu stiu cat de potrivite sunt pentru mine si cat de bune in general ca marca.

Va astept cu propuneri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 10:24 pm    Titlul subiectului: Re: Skoda Octavia Tour Combi Răspunde cu citat (quote)

pe fata ai nevoie de sistem de 16,5, pe spate sa inteleg, coaxiale de 4*6? in portierele spate nu-si mai au rost tweeterele, e probabil sa nici nu ai cablajul acolo. o recomandare ideala vine daca se stiu toate detaliile. tu ai dat toate, mai putin un amanunt....diametrul maxim al tweeter-elor. fiind unele care intra in locas, sa nu ai surpriza sa iei tweetere mai mari decat poti monta. incearca sa afli dimensiunea.
Sus
buciffal

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 10:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am incercat sa caut pe net dar nu am gasit nicaieri referitor la tweetere. O sa lansez o intrebare la service sau poate la un posesor de "manual de utilizare" Laughing
Ceva despre player imi poti spune?

Oricum, multzam pentru promtitudine.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e o alegere buna playerul. totusi, sincer, eu prefer (cel putin in gama asta de pret) pioneer. te-ai uitat la cele din jurul pretului alpinului ales de tine? ma refer la 4800MP si 4900IB.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 12:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca intr-adevar vroiai un sistem sexos, nu puneai nici macar cablurile catre boxe...in fine il las pe asus Very Happy
Sus
buciffal

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 7:25 pm    Titlul subiectului: Salutare Răspunde cu citat (quote)

Revin cu cateva informatii despre dimensiunile difuzoarelor si anume:

Dimensiunile standard (cele din fabrica) ale boxelor pentru Octavia Tour se pare ca sunt (cel putin asa zic cei de la service):

-Tweteer-ele (fata si spate):
Diametru exterior 36 mm
Adancime instalare 20 mm

- Woofer-ele fata au dimensiunile:
Diametrul exterior 163 mm
Diametrul gulerului de ghidare 145 mm
Adancimea de instalare 50 mm
Diametrul magnetului 72 mm

Cele pe spate la combi inca nu le stiu detaliat, doar ca sunt 4"/6".

Sorry "Audi_A6" dar nu inteleg ce vrei sa spui, poti sa dezvolti un pic?
Sus
buciffal

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2007 2:42 pm    Titlul subiectului: amr 6 sapt. Răspunde cu citat (quote)

Am o nelamurire in privinta player-ului shi anume: fata este doar rabatabila sau si detasabila?? In cazul in care nu este detasabila varianta Alpine pica...nu vreau sa schimb geamurile des la masina Laughing
Pioneer nu-mi place ca design si nici nu prea se potriveste in bord. Bine, asta se intampla pana in 1000Ron ca DEH-6900IB imi place, dar depaseste bugetul.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum