Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Skoda Octavia Tour

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
ludo

Data înscrierii: 09/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Apr 09, 2007 8:39 pm    Titlul subiectului: Skoda Octavia Tour Răspunde cu citat (quote)

Salutare,
Peste 2 saptamani imi vine masina. Din fabrrica stiu ca vine cu un mp3 si 2 boxe si cu pregatire pentru 4 boxe. Vreau sa-mi cumpar un mp3 si 4 boxe care sa se potriveasca cu pregatirea lor din fabrica. Buget undeva la 300 Euro, cu o mica suplimentare daca trebuie Smile. Va rog sa-mi recomandati un sistem (mp3+4 boxe) de preferabil mp3-ul cu iluminare pe verde sa se potriveasca cu iluminarea interioara.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ludo

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vazand ca nimeni nu recomanda nimic am facut o selectie si am ales:
- mp3 : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/
- boxe usa fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/THc_172/
- boxe spate : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/THc_132/

E ?! Ce spuneti ???? BANI aruncati sau merita ????
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma pot pronunta doar in legatura cu player-ul. Pioneer 6800MP merita mai mult decat 5900MP, avand 3 preout-uri, avand display organic. avantajul lui 5900 este ca are multe culori la butoane, display.

oricare l-ai alege e o investitie buna, sunt aparate de calitate. multe functii, sunet bun, design frumos.
Sus
ludo

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

robert daca le compari ai dreptate. Sincer nu stiu daca procesare sunet: HPF, LPF, EEQ plus, SFEQ de la 6800 nu compenseaza cu reglaje:
balance
fader
bass
mid
treble
loudness
egalizator parametric
Front Image Enhancer
reglaj nivel surse
Low Pass Filter
High Pass Filter
de la 5900. Un minus din punctul meu de vedere ar fi si afisajul albastru de le 6800.
Ceva sfaturi despre boxe ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum