|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ludo
Data înscrierii: 09/Apr/2007 Mesaje: 3 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Apr 09, 2007 8:39 pm Titlul subiectului: Skoda Octavia Tour |
|
|
Salutare,
Peste 2 saptamani imi vine masina. Din fabrrica stiu ca vine cu un mp3 si 2 boxe si cu pregatire pentru 4 boxe. Vreau sa-mi cumpar un mp3 si 4 boxe care sa se potriveasca cu pregatirea lor din fabrica. Buget undeva la 300 Euro, cu o mica suplimentare daca trebuie . Va rog sa-mi recomandati un sistem (mp3+4 boxe) de preferabil mp3-ul cu iluminare pe verde sa se potriveasca cu iluminarea interioara. |
|
| Sus |
|
 |
ludo
|
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Apr 11, 2007 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma pot pronunta doar in legatura cu player-ul. Pioneer 6800MP merita mai mult decat 5900MP, avand 3 preout-uri, avand display organic. avantajul lui 5900 este ca are multe culori la butoane, display.
oricare l-ai alege e o investitie buna, sunt aparate de calitate. multe functii, sunet bun, design frumos. |
|
| Sus |
|
 |
ludo
|
Trimis: Mie Apr 11, 2007 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
robert daca le compari ai dreptate. Sincer nu stiu daca procesare sunet: HPF, LPF, EEQ plus, SFEQ de la 6800 nu compenseaza cu reglaje:
balance
fader
bass
mid
treble
loudness
egalizator parametric
Front Image Enhancer
reglaj nivel surse
Low Pass Filter
High Pass Filter
de la 5900. Un minus din punctul meu de vedere ar fi si afisajul albastru de le 6800.
Ceva sfaturi despre boxe ? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|