| |
| Autor |
Mesaj |
divizia
Data înscrierii: 02/Feb/2009 Mesaje: 8 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 02, 2009 9:24 pm Titlul subiectului: Skoda octavia tour |
|
|
Salutare tuturor. Am o skoda octavia tour si ma gandeam sa-i modific instalatia audio deoarece actualee "obiecte" se aud jalnic.
Si ma gndeam la:
-http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-101R/
La boxe chiar nu stiu ce sa folosesc si pe deasupra am inteles ca am si o problema: am nevoie de niste boxe slim. Ce-mi recomndati ca sa fie in concordanta cu playerul Alpine? |
|
| Sus |
|
 |
BGD-AstraG
Data înscrierii: 11/Oct/2008 Mesaje: 3 Locație: CTA
|
Trimis: Mar Feb 03, 2009 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare!In primu rand nu ai spus in ce suma de bani vrei sa te incadrezi HU+boxe(fata-spate)eventual un amplificator cu un subwoofer....ca sa stim si noi la ce sa ne orientam.........astept raspuns sa te pot ajuta....  |
|
| Sus |
|
 |
divizia
|
Trimis: Mar Feb 03, 2009 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hu Alpine CDE101R
Vis-a-vis de boxe vreu ceva care sa fie de calitate, dar fara ca sa aibe nevoie de amplif. Nu vreu matze multe prin masina si nici nu am nevoie sa se auda foarte tare. Vreau un sunet clar, bun si acceptabil fata de ceea ce avea masina din fabrica....niste boxe jalnice si un mp3 jvc de 2 mil vai de mama lui.
Ideea este ca nu stiu ce diametru are tweeterul si nici adancimea de montaj a boxei de bass-medii.
Pret boxe....pana in 4-500 ron maxim, dar sa faca fata cu succes pe acest HU. |
|
| Sus |
|
 |
divizia
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Feb 04, 2009 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
E posibil sa nu incapa RS6A. Daca nu vrei sa faci modificari, ai nevoie de componente slim. Iar cele mentionate de tine sunt cam adanci  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
divizia
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Feb 04, 2009 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca Skoda Octavia tour are exact aceleasi usi ca si prima generatie...atunci 60mm e optimist la capitolul adancime. Cam asa arata inelul original de montare (cu mici imbunatatiri)
 _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
divizia
|
Trimis: Mie Feb 04, 2009 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| OK, merci pt foto. Sambata cred ca o sa desfac o fata de usa si o sa vad cu ochii mei exact dimensiunile. |
|
| Sus |
|
 |
|