Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Skoda octavia tour

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
divizia

Data înscrierii: 02/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 02, 2009 9:24 pm    Titlul subiectului: Skoda octavia tour Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor. Am o skoda octavia tour si ma gandeam sa-i modific instalatia audio deoarece actualee "obiecte" se aud jalnic.
Si ma gndeam la:
-http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-101R/

La boxe chiar nu stiu ce sa folosesc si pe deasupra am inteles ca am si o problema: am nevoie de niste boxe slim. Ce-mi recomndati ca sa fie in concordanta cu playerul Alpine?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BGD-AstraG

Data înscrierii: 11/Oct/2008
Locație: CTA

MesajTrimis: Mar Feb 03, 2009 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare!In primu rand nu ai spus in ce suma de bani vrei sa te incadrezi HU+boxe(fata-spate)eventual un amplificator cu un subwoofer....ca sa stim si noi la ce sa ne orientam.........astept raspuns sa te pot ajuta.... Very Happy
Sus
divizia

MesajTrimis: Mar Feb 03, 2009 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hu Alpine CDE101R
Vis-a-vis de boxe vreu ceva care sa fie de calitate, dar fara ca sa aibe nevoie de amplif. Nu vreu matze multe prin masina si nici nu am nevoie sa se auda foarte tare. Vreau un sunet clar, bun si acceptabil fata de ceea ce avea masina din fabrica....niste boxe jalnice si un mp3 jvc de 2 mil vai de mama lui.
Ideea este ca nu stiu ce diametru are tweeterul si nici adancimea de montaj a boxei de bass-medii.

Pret boxe....pana in 4-500 ron maxim, dar sa faca fata cu succes pe acest HU.
Sus
divizia

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-a ajuns HU Alpine CDE101R. Acum ma tot gandesc la boxe....Daca ar fi sa cumpar acest sistem ar face fata cu succes impreuna cu HU (fara amplificare) ? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS6A/
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E posibil sa nu incapa RS6A. Daca nu vrei sa faci modificari, ai nevoie de componente slim. Iar cele mentionate de tine sunt cam adanci Sad
Sus
divizia

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adancimea de montaj e de 53mm, iar maximul din cate am vazut pe acest site (postul 20) este de 60mm. http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=320
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca Skoda Octavia tour are exact aceleasi usi ca si prima generatie...atunci 60mm e optimist la capitolul adancime. Cam asa arata inelul original de montare (cu mici imbunatatiri)

Sus
divizia

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, merci pt foto. Sambata cred ca o sa desfac o fata de usa si o sa vad cu ochii mei exact dimensiunile.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum