|
|
|
Autor |
Mesaj |
Astromedia
Data înscrierii: 22/Mai/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 5:54 pm Titlul subiectului: Solicit sfaturi in legatura alarma auto GALAXY 5000 RS-2W-1 |
|
|
Ultima modificare efectuată Astromedia la Joi Mai 22, 2008 9:54 pm, modificat de 3 ori în total |
|
Sus |
|
 |
Astromedia
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi s-a defectat telecomanda-pager de la alarma masinii si am cumparat-o fara a doua telecomanda !!!.Telecomanda ce s-a defectat e 2-Way cu 5 butoane .
Am vazut ca aici se vand telecomenzi pentru acest sistem de alarma!. Rog sa-mi spuna cineva daca telecomanda-pager cumparata de la aceasta firma se poate "educa" sa lucreze cu sistemul montat pe masina mea?. Este necesara vreo schimbare de frecventa sau altceva? . Se poate "educa" la firma daca merg numai cu "cutia neagra" si fara
auxiliarele sistemului de alarma montate acum pe masina?.
Va rog sa ma indrumati !. Multumesc mult !.
Ultima modificare efectuată Astromedia la Joi Mai 22, 2008 9:58 pm, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
Astromedia
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am uitat sa precizez ceva !. Am desfacut telecomanda si are imprimat pe cablaj ....
PLUS-AM(MT)
2004.2.10(K2)
Va rog sa-mi confirmati daca e OK sa cumpar telecomanda de la firma si daca mai pot cumpara si o a doua telecomanda cu cinci butoane "educata" care-mi lipseste inca de cand am cumparat masina !. Si daca cele doua telecomenzi pe care le voi cumpara sunt PERECHE sa-mi spuneti daca se poate modifica frecventa in "cutia neagra" a sistemului de alarma auto ca sa functioneze? . Am remarcat ca firma are de vanzare si... Interfata programare Galaxy !. Cu ea se "educa" cutia neagra ca sa dialogheze cu telecomenzile?. Sau foloseste pentru a o programa cu anumite functii ?. Va multumesc din nou !. |
|
Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
trebuie sa vii cu masina , acea interfata nu se vinde la client este mai mult pentru montatori ,trebuia sa ai un pager +1 telecomanda , in momentul in care sa programeaza o telecomana / pager se sterg cele vechi din memoria alarmei _________________ Fara comentarii glumesc |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|