Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Solutie LOW COST skoda octavia break

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cosmin_hyper

Data înscrierii: 19/Feb/2011

MesajTrimis: Sâm Feb 19, 2011 11:33 am    Titlul subiectului: Solutie LOW COST skoda octavia break Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua!
Am skoda octavia 2 break si sunetul este varza.Doresca sa-mi schimb boxele. Am un player JVC jvc kd-g310 pe care nu intentionez sa-l schimb.Ma intereaza sa schimb boxele fata 16,5 si tweeterele de la geam care nu functioneaza.Eventual pe spate un rand de boxe 6x9. Doresc un bas placut. si ceva inalte.Nu as dori amplificare sau sa pierd spatiu pt tub bas.
Nu cunosc domeniul audio auto.
Bugetul este maxim 200lei.
Va mutiumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Feb 19, 2011 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

200 lei per pereche de difuri
sau
200 lei difurile fata (sistem) + difurile spate(coaxial) ?

YM: shokaliptiku
Sus
cosmin_hyper

MesajTrimis: Sâm Feb 19, 2011 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

200 lei pereche fata .pe original sunt 2 perechi una 16,5 si una de tweetere .nu sh cum se potrivesc.
Multiumesc.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2011 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fara suparare...bass placut la banii aia nu o sa ai niciodata...fara amplificare,insonorizare si un mic "tub" Wink
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
cosmin_hyper

MesajTrimis: Lun Feb 21, 2011 8:10 pm    Titlul subiectului: mersi Răspunde cu citat (quote)

mersi! O fac fost de un amplif facut din componente. si o sa incerc.Idea era sa mai pierd din spatiu pt tub.
Mersi inca o data.
Sus
cosmin_hyper

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2011 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

trebuie puse inele distantare pt difuzoare.Eu am skoda din 2003?
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2011 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adica pe fata ai un sistem, sistem ce se compune din woofer+filtru+tweeter si te sfatuiesc ca asta sa pui si tu.
lamureste-ne ce masina ai, ai zis ca ai Octavia 2 break in primul post, apoi in postul de mai sus intrebi daca ai Skoda din 2003? Octavia 2 se produce din 2004, probabil daca e din 2003 ai Octavia tour.

re: la 200lei iti poti lua un sistem pe fata, daca mai vrei si 6x9 pe spate nu-ti ramane decat sa te limitezi la blaupunkt care sunt, cred, cele mai ieftine.
Sus
cosmin_hyper

MesajTrimis: Vin Feb 25, 2011 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi. skoda octavia break 1 din 2003 ma scuzati.Se pot pune boxe in portabaj in marginele aceleas de plastic? Daca da ce marime?Nu as dori pe pun in portierele din spate.
Va multumesc.
Sus
cosmin_hyper

MesajTrimis: Dum Feb 27, 2011 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci un amplificator va schimba sunetul (elimina baraiturile?)oricat de mic ar fi?un ex: amplif 2X25W pt boxe de 50w ? Pt insorizare cate folii trebuie?Nu se poate folosi vata sticla sau vatalina?

Cine a pus boxe pe fata pt skoda octavia? Ce model a folosit? Cum s-a potrivit tweeterul?

Va multumesc!
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Feb 27, 2011 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

solutie low cost = treaba de cacat

daca vrei sa ai un sunet cat de cat multumitor trebuie sa investesti putin

un sistem de difuzoare decent + un amplificator decent ( nou sau second ) + insonorizare ca sa profiti la maxim de sunetul difuzoarelor = ~ 1000 lei

stiu, ti se pare mult dar daca faci investitia ok acum un an de zile nu mai ai treaba Wink

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum