|
|
|
Autor |
Mesaj |
sor Pasionat
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 93 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Aug 15, 2006 1:51 am Titlul subiectului: Solutie pt Diesel |
|
|
Poate ca nu e sectiunea potrivita pt dilema mea, dar partial are legatura. Nu stiu cu ce sa incep, cu reducerea zgomotului de fond, motor diesel, deh, (insonorizare) sau cu cresterea puterii, respectiv adaugarea unui sub. Am doar sisteme pe fata, DLS PS5A, care nu par sa mai dea satisfactie in masina asta. Planul cu bataie lunga, le cuprinde pe amandoua, dar pe termen scurt e loc doar de una. Pareri, va rog? Mersi.
P.S. A insonorizat cineva un Diesel, usi, podele, tot ce se poate? Oare merita investitia, raportat la rezultat? |
|
Sus |
|
 |
dragosul
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Aug 15, 2006 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
astept si eu raspunsuri...sunt cam in aceeasi barca |
|
Sus |
|
 |
AlinC
Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 31
|
Trimis: Mar Aug 15, 2006 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu vreu sa aflu mai multe mai ales despre insonorizare, si eu am un logan diesel si e nevoie si de insonorizare clar, .......deasemeni as vreasa insonorizez nu nu mai partea cu motorul dar si usiile si portbagajul pt a se auzi muzica mai bine, cred ca este nevoie, asta dca s-ar simtii vre-o diferenta......asa ca daca ati facut ceva asemanator, sper sa ne ajutati si pe noi cu locul unde ati facut, cu preturi, cu solutii......merci mult de tot |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|