Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sondaj difuri.....
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
bogdan2670
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 6:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

moga_mihai a scris:
scz dak sunt offtopic....dar kred k nu toate produsele kre sunt din china sunt PROASTE !!! am fost in germania..si am vazut multe lucruri chinezesti de foarte buna calitate... In momentul de fata toata lumea percepe CHINA k pe ceva...cum sa zic...repede si prost...nu e adevarat... !!! numai k noi diferim de altii... !!! asta e .... asa e romanu din ziua de azi !! inca odata scz de offtopic....

Si dak e in China ce ? nu tot produs e ?? cei de la firme celebre de imbracamainte...(nu dau nume) nu fac tot in china...tailanda sau vietnam ....de ce ?? Mana de lucru ieftina ... !! Bafta

Ideea era alta nu de a afla cate chinezarii avem in casa,ca stie fiecare,ci pt ca cei pretentiosi sa se informeze
Si hai sa fim on topic
Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toata lumea ar trebui sa stie ca exista o tendinta a tuturor companiilor HiFi sau nu numai, de a muta productia in asia! (mana de lucru ieftina).De fapt cam 90% se produc acolo! Asa ca, chiar si acei pretentiosi vor trebui sa se multumeasca cu inscriptia Made in China sau ...in alta tara asiatica!
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:

asa e dar inca nu am vazut hugo boss facut in china Very Happy
oricum china are tehnologie care depaseste cu mult unele tari din europa de vest dar nu au experienta, nu spun k sunt mai proaste produsele lor dau doar un exemplu Exclamation dls r6 suna mai bine dacat r6a ...de ce oare Question
exemplele ar putea continua ...

genesis ....se stie Very Happy

n-am prea inteles comparatia r6 vs r6a. nu e lege ca toate cu a in coada (deci modelele mai noi) ar fi in china. personal, PS6A-urile mele, mare si frumos scrie pe magnet MADE IN SWEEDEN. mai multe nu zic, inca nu am intalnit DLS-urile facute in china, nu ca le-am evitat, dar ce mi-a picat in mana erau suedeze, asa ca mai bine tac Very Happy .

iar firmele din exemplele tale, tin in primul rand la imaginea lor. si cum in lume, nu doar in RO sunt "altfel" privite produsele fabricate in china, bineinteles ca se feresc de a-si asocia numele cu aceasta tara.

asa...ca un PS....si daca nu produc acolo, au grija chinezii sa produca si fara acordul lor Very Happy

Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 10:14 pm    Titlul subiectului: Re: Sondaj difuri..... Răspunde cu citat (quote)

bogdan2670 a scris:
Cred ca toti cei care doresc sa achizitioneze componente audio sunt interesati si de locul unde sunt produse aceste componente.......
Deci rog pe toti cei care au achizitionat produse car audio,achizitionate din tara si nu numai,sa posteze produsul si unde a fost el fabricat...

are ceva relevanta adevarata pentru calitatea produsului ?
foarte multe build-house-uri sunt in est, deci majoritatea produselor sunt produse acolo.
Sus
bogdan2670
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 6:44 am    Titlul subiectului: Re: Sondaj difuri..... Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
bogdan2670 a scris:
Cred ca toti cei care doresc sa achizitioneze componente audio sunt interesati si de locul unde sunt produse aceste componente.......
Deci rog pe toti cei care au achizitionat produse car audio,achizitionate din tara si nu numai,sa posteze produsul si unde a fost el fabricat...

are ceva relevanta adevarata pentru calitatea produsului ?
foarte multe build-house-uri sunt in est, deci majoritatea produselor sunt produse acolo.

Pt unii are importanta,iar ca sa nu mai continuam pe tema asta in acest fel se poate demonstra si contrariul...anume ca si acele produse care sunt fabricate in alta parte decat fabrica mama sunt cel putin la fel de bune.
Eu sper sa se demonstreze tb aceasta .
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
n-am prea inteles comparatia r6 vs r6a. nu e lege ca toate cu a in coada (deci modelele mai noi) ar fi in china. personal, PS6A-urile mele, mare si frumos scrie pe magnet MADE IN SWEEDEN. mai multe nu zic, inca nu am intalnit DLS-urile facute in china, nu ca le-am evitat, dar ce mi-a picat in mana erau suedeze, asa ca mai bine tac Very Happy .

si pe aparatul meu de aer conditionat scrie mare made in italy...iar importatorul (un bun prieten) m-a asigurat ca is 100% china Shocked
am mai facut comparatie la doua obiective foto 70-300 unul made in japan iar celalalt made in taiwan ...cel japonez e mult mai finisat si are alta calitate optica Wink
referior la dls ma abtin de la comentarii Exclamation

asus a scris:
asa...ca un PS....si daca nu produc acolo, au grija chinezii sa produca si fara acordul lor Very Happy

asta cam asa e ... eu unul incerc sa ma feresc de "made in china" pe cat posibil .

Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici un DLS nu e made in china Exclamation
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oare? http://www.made-in-china.com/china-products/productviewfAQxnsmUtrgH/Component-Speaker-DLS-PS6A-.html
Sus
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
oare? http://www.made-in-china.com/china-products/productviewfAQxnsmUtrgH/Component-Speaker-DLS-PS6A-.html

Contrafacute!
Comanda minima 200 de bucati Laughing Ai curaj sa comanzi? Ce subcontractor vinde produsele la poarta fabricii?
Partea proasta e ca deja zvonul se raspandeste in necunostinta de cauza Rolling Eyes
Nu am nimic cu produsele made in China daca sunt facute la standardele de calitate impuse de producator, dar DLS-urile nu sunt facute acolo .
Ce faceti voi as numi antireclama.
Cine are de castigat daca nu se vand DLS-urile? Mr. Green
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu personal numai antireclama nu fac. chiar am o slabiciune pentru brandul asta.si stai linistit, Be-loud nu comanda in china Very Happy
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 10, 2007 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
eu personal numai antireclama nu fac. chiar am o slabiciune pentru brandul asta.si stai linistit, Be-loud nu comanda in china Very Happy

asus eu am avut dls din '99 si mult timp am fost multumit de produsele lor...dar acum situatia nu mai e asa, DLS-urile nu mai suna asa de bine cum sunau , deh ce sa-i faci au inceput sa fie mai " comerciali "
iar "made in sweden" e doar o poveste ...trista ce-i drept .

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 10, 2007 1:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Infamous a scris:

Nu am nimic cu produsele made in China daca sunt facute la standardele de calitate impuse de producator, dar DLS-urile nu sunt facute acolo .
Ce faceti voi as numi antireclama.
Cine are de castigat daca nu se vand DLS-urile? Mr. Green

hai sus cu standardele chinezesti ...incearca sa faci o comparatie directa si o sa vezi ca imi dai dreptate Wink
apropo dls nici nu au fabrica Evil or Very Mad sunt OEM-uri.

adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Vin Noi 16, 2007 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi_0106 a scris:
Kenwood KDC-W237GY - Metro - Made in China
Ydd200LPP - Kon Electronic - Made in China
CS-6010 - Kon Electronic - Made in China
TW - bazar - Made in China

PS: daca are cineva un sistem mai ieftin ca al meu si care sa sune mai bine ... i-l dau si pe al meu Laughing

am fost contactat pe privat de catre @user_nou in legatura cu ce am scris mai sus .... si din imposibilitatea mea de a raspunde la mesaje private - ii raspund aici
1. sistemul este montat pe o dacie 1410 - berlina
2. filmulete nu am - dar cred ca o sa fac ... ca sa va arat despre ce e vorba
3. pt un sistem de pana in 350 ron - nu exista altceva mai bun .... asa ca e alegerea excelenta pt cei cu buget mic
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Noi 16, 2007 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@adi01_06
ar fi interesant un filmulet, nu ca ne-am putea da seama cum suna, dar ne-am delecta privirea.

cum ai bagat difurile de 150mm in sea de dacie ?

fa un topic la "prezentari sisteme" ca aici suntem off topic...

DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Vin Noi 16, 2007 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pioneer deh 30 MP - China
JBL 1260 BR - China
JBL 75.4 - China
Hertz DSK 165 - Italy
Cabluri.. crek tot China sau daca nu.. EU

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum