Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sondaj subwoofere
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 6:45 pm    Titlul subiectului: sondaj subwoofere Răspunde cu citat (quote)

generalizant ... pe tema THREAD ului de la difuzoare : " Sondaj difuri ..." il deschid alt thread cu aceeasi rugaminte pentru toti cei care au achizitionat subwoofere ... specificati modelul si unde a fost fabricat !!!

va multumesc !

YM: shokaliptiku
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 7:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JBL GTO 1502 , 1202 made in china

jucarele de care sunt multumit, isi fac banii...bubuie in draci si nu am avut nici o problema cu ele.

Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc o&g !!!

ai ridicat bine si problema fiabilitatii sau cat de multumiti suntem de achizitiile noastre !
rog si pe ceilalti forumisti ... pe cat se poarte sa posteze impresii , pareri ...

Sus
RaveN

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 2:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am un dls iridium 12 si merge f bine
am avut i jbl gto... 1300w si se auzea superb
sincer jbl-ul are bass ul mai profund

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RaveN treaba era sa spui si unde sunt fabricate.
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pot sa`mi spun parerea despre urmatoarele suburi:

jbl cs12 - sub orice critica Smile se auzea ca am sub, dar nici pe departe dupa gustul meu. probabil made in china, si sigur incinta cam mica, nu m`am chinuit s-o schimb (sealed ~ 20l)

magnat xtc 300 - made nu stiu unde. bubuia in draci. cutie exagerat de mare, ~65l br, amplificat cu un magnat, facea galagie si atat Smile

jbl 1204br - china probabil, suna bine, destul de liniar dar cam slabut pentru loganul/gustul meu. l`am tinut ~ 1 luna

bluetech mt-1022 - naiba stie pe unde e facut asta. dif de 150W pus pe 75.2 (300W). merge impresionant de bine pentru un "noname" de 150W. i s-a dezlipit bobina intr-o parte, s`a rezolvat pe garantie, de atunci nu are nici o problema dar nici nu a mai luat 300W in freza Smile suna mult mai tare decat jbl 1202d, poate nu chiar asa liniar si sigur nu ar rezista ore intregi la volumul acela dar e o alternativa buna pentru un sub cu 2 difuri din astea sau cu fratiorul mai mare de 12". avea cutie ~ 42l@35hz

jbl 1502d - incinta inchisa ~ 60l. suna bine, destul de puternic, delay mic din cauza incintei, raport pret-calitate destul de bun

alpine type R 12" - foarte probabil made in USA. foarte bine construit.. un monstru de difuor. lung, lat, greu, toate alea. in cutie ~47l@35hz - 600W - am mai spus si in alt topic, rupe masina. suna exceptional de bine (parerea mea)

Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu pot sa imi spun parerea decat despre JBL P1222 care l-am mesterit si l-am ascultat si la tipu care i l-am dat intr-o incinta bass reflex 60l intr-un golf 4 scurt amplificat de doar 280 de W de la JBL 75.4 .... sunat foarte foarte bine nu face decibeli in schimb coboara in frecventza de ma doare capu si nici nu e amplificat de monobloc si macar 400 W ...pe cutie scria ca e made in china pe magnet-ul dif-ului scria ca Designed and Enginereed in the USA... cantarea circa 15Kg iar "sasiul" era din fonta turnata cred.... nu sunt sigur .... un mic mare monstru Twisted Evil

Picture 001.jpg
 Description:
Poza 1
 Filesize:  742.04 KB
 Viewed:  247 Time(s)

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg
 Description:
Poza 2
 Filesize:  669.67 KB
 Viewed:  239 Time(s)

Picture 002.jpg

Picture 003.jpg
 Description:
Poza 3
 Filesize:  576.61 KB
 Viewed:  256 Time(s)

Picture 003.jpg

Picture 004.jpg
 Description:
Poza 4
 Filesize:  719.43 KB
 Viewed:  238 Time(s)

Picture 004.jpg

Picture 005.jpg
 Description:
Poza 5
 Filesize:  666.68 KB
 Viewed:  236 Time(s)

Picture 005.jpg

Sus
Sttil

Data înscrierii: 07/Sep/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DLS Nobelium 12 - Made in Taiwan
Sus
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 4:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer cand am fost in italia fostu meu coleg de echipa de cstrike avea un MTX JACKHAMMER PE 2 AMPLIFICATOARE MTX. ( 2 X 3000 ) 1 OHM STABLE. SI AVEA INCINTA DE PEXIGLASS DACA NU MA INSEL. ORICUM ... 3 FI SAU RE AUDIO MT DE 18'' I DAU PESTE NAS LA JACKHAMMER. CE E MAI PUTERNIC LA EL IS JOASELE CARE ITI DAU SENZATIA CA PICI IN GOL. SI CEARA CE INCEPE SA ITI CURGA DIN URECHI. CE SA ZIC PRIN MAINILE MELE AU TRECUT : 2 X JBL , 1 KICKER SOLO BARIC- 2 X WEST COAST CUSTOMS DE 12 '' , SI UN JL AUDIO
Sus
thunder rock
Pasionat

Data înscrierii: 14/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si ca sa punem si un SUB ACTIV ca precis lumea e curioasa FOCAL ACCES BOMBA 125W RMS se aude demential nu zici ca e activ...bass reflex made in germany....sunt suuuper multumit de el si daca nu mergeti la concursuri...intreb si eu...cand ascultati toti RMS ii aia? pe bune acum ca eu am sub-ul la 1/4 si volumul de la cass la 3/4 bass boost ul la 1/4 si NU se poate asculta cu usile inchise ....proba oricand....
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In momentul de fata detin un Peerless XLS 10" ...
Daca nu ma insel, este fabricat in Danemarca ...
Foarte multumit de ce poate si ce "zice" ...
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cool exotic sub ... Cool

Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpine type R ... SWR 1222D & SWR 1242D made in china !
multumit nemultumit ... ink nam de unde stii Sad suburile sunt momentan in cutii .. !!! urmeaza pareri dupa ce le fac incinta Laughing !!!

Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2007 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
alpine type R ... SWR 1222D & SWR 1242D made in china !

scrie pe ele?
eu sincer nu m`am uitat pe al eu dar o sa`l dau jos curand , cand mochetez incinta Smile

Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2007 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scrie pe cutie ... Rolling Eyes
oricum am facut niste poze la un 1242 ... si am sa le postez ... sper ca dc le postez aici nu gresesc cu nik !

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum