Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sono Calibra

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
hellker

Data înscrierii: 12/Aug/2008

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 2:01 am    Titlul subiectului: Sono Calibra Răspunde cu citat (quote)

salut,as avea nevoie de putin ajutor deoarece la capitolul muzica nu ma pot lauda cu prea multe cunostiinte si data fiind lipsa totala a unui shop/atelier audio in zona mea(barlad-vaslui-iasi) am decis sa apelez la voi..cei de aici care va pricepeti la car-audio..mersi
..mi-am adus de curand o masina,un opel Calibra

care la capitolul muzica sincer nu cred ca sta prea bine..masina am luat-o d ela fostul proprietar cu un cd player Blaupunkt Barcelona mp35(destul de ok,cel putin dupa pret aprox 600ron) daca e si asta un criteriu)

http://www.olmarshop.ro/product_info...a50a7c16e9d163

+cele 4 boxe si 2 tweetere standard ale opelului calibra(cam obosite)

+bucata de mdf( insonorizata cu ceva material poros) de sub hayon care are 4 boxe si 2 tweetere..boxele cred eu ca sunt 2 de 16.5'' si 2 de 13''...problema este ca nu stiu absolut nici o data tehnica despre ele..stiu doar ca acum functioneaza pe casetofon fara amplificator..momentan..am luat masina cu toate firele trase pt subwoofer si amplificator

ce sfaturi cer eu?...vreau in usile din fata sa pun un sistem de boxe pe 13'' decent ca auditie si low cost..neamplificate..CE RECOMANDATI ...si daca poate cinvea sa-si dea cu parerea despre puterea boxelor spate..si ce amplificator ar treb sa folosesc pt ele si pt un mic subwoofer (200-250w rms..un helix dark blue)(in plus cum sa le leg la un amplif de 4 canale..?)..mutumesc

004-1.jpg
 Description:
 Filesize:  234.29 KB
 Viewed:  293 Time(s)

004-1.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hellker

Data înscrierii: 12/Aug/2008

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 2:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

boxele fiind produse de firma germana de tuning auto D&W am reusit intr-un final sa dau de ele pe site-ul lor oficial...http://www.duw.de/shop/DetailView.as...ProductId=6938

Description
Of this Car Hifi system full power with sparkling sound gets your arrangement. 20 cms of basses with ventilated swinging reel and reinforced membrane produce a quick dry bass.
By 10 cms Mitteltöner with coated paper membrane the middles are always present with every music and strong. To reproduce also the high frequency always very well in the vehicle, neodymium tweeters with a silk calotte and a ferrofluidgekĂŒhlten Sc come with this Hifi system

Frequenzbereich
40-22.000 Hz

Impedanz
4 Ohm

Musikbelastbarkeit
2x200 Watt max.

Wege
3-Wege

deci am reusit sa inteleg ca e un sistem pe 3 cai cu putere maxima 2x200..boxele mari 20cm cele medii 10cm si tweeterele de 2.5 ....sa zicem o putere reala de 2x100...daca gresesc plz..let me know..cred ca pt acest sistem plus un sub de 250-300w ar merge un amplificator pe 4 canale ...ceva gen 4x100 sa leg 2x100+1x200 in punte subwooferul..un magnat rx44?..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum