|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ocool21ro
Data înscrierii: 06/Aug/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Aug 06, 2011 7:43 pm Titlul subiectului: sonorizare Kia Sephia 1997 |
|
|
Salut
Detin o Kia Sephia din '97 si as vrea o idee de configurare a sonorizarii daca se poate.Am achizitionat recent un SONY CDX-GT450U.Atat pe fata cat si pe spate am difuzoarele originale ale masinii de 4" respectiv 6 1/2".cele de pe spate cred ca sunt de 20W RMS iar pe fata cred ca 15W.Vreau sa schimb difuzoarele factory cu unele noi(dar pe aceleasi dimensiuni) la care mai adaug un amplificator si un subwoofer.Inca nu m-am gandit daca as opta si pt tweetere(din ce am auzit/vazut prin masinile amicilor sunetul ala de tweeter parca imi sparge urechile, dar na, de asta cer o parere,sa nu ajung cumva la o configuratie proasta).Pretul in care as vrea sa ma incadrez nu e neaparat batut in cuie dar am doua variante mari si late: ori fac o configuratie ok pt cas-ul pe care il am acum ori incetisor si pe bucati lucrez la un "supersound" in ideea ca voi schimba si playerul.Problema mea majora cand am inceput cautarea a fost practic problema compatibilitatilor intre cas si boxe sau boxe si amp etc.ok...so ...in final sa zicem un scor intre 600 si 1000 ron
astept sugestii....multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|