|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 20, 2007 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
e chestie de gust. cred ca suna bine si cu 4000TX. dar am dubii cu privire la montaj...chestia e ca daca nu insonorizezi o sa se auda destul de nasol (am Logan si stiu ce spun). in interiorul usii difuzorul are un soi de incinta de plastic. in mod normal, ca sa iti monteze difuri de 16,5 ar cam trebui sa dea jos acea incinta de plastic. partea proasta: difuzorul nu mai este ferit de apa sau de condensul ce ar putea sa apara in usa.
din pacate fara insonorizare nu o sa scoti ce e mai bun din ele, si mai mult ca sigur o sa vibreze si usile ca naiba...o sa vezi cand o sa le pui pe amplif. asteapta pana atunci si in cazul in care observi probleme, mergi la baieti si aplica niste insonorizant.
mai bine 4000tx si insonorizant decat dls ca 41.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
bamses
Data înscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Dec 20, 2007 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sar'na pt sfaturi, o singura intrebare mai am: insonorizez doar usile fata sau....??? |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Vin Dec 21, 2007 9:46 am Titlul subiectului: |
|
|
eu zic sa insonorizezi bine fata, si polita aia de pe spate unde o sa montezi difurile...asta daca nu ai de gand sa iti pui si subwoofer...daca vrei si d-asta tre sa te bagi si la portbagaj. .
salut! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
bamses
|
Trimis: Joi Dec 27, 2007 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca o sa fac si insonoroizare daca imbunatateste asa mult calitatea sunetului numai sa-mi spui cam ce trebuie sa cumpar pt difurile fata si spate(subwoofer nu pun sigur). Cata folie, ce folie.......? |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am folosit dynamat original, dar cel mai bine ar merge extreme, cel cu folie de aluminiu. ar mai fi si materiale de insonorizare de la stp care am auzit ca dau rezultate foarte bune. ar fi bine sa mergi la baieti la garaj sa vezi cam ce zic si ei, sa iti faca exact un calcul cam cat ar trebui sa intre. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
bamses
|
|
| Sus |
|
 |
unikt
Data înscrierii: 23/Ian/2008 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Joi Ian 24, 2008 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru insonorizare poti folosi cu incredere materiale de la STP. sunt mai ieftine si dau rezultate bune. cat despre difurile alea si ampliful din linkuri nu am cum sa ma pronunt, nici macar nu am auzit de ei. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|