| |
| Autor |
Mesaj |
kloddiuss
Data înscrierii: 18/Noi/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Noi 18, 2007 3:01 pm Titlul subiectului: sonorizare pentru Renault 19 |
|
|
Salut detin un renault 19 si as vrea sa instalez pe el niste boxe si un mp3 player.
Nu mai intereseaza sa imi bubuie muzica inauntru cat ma intereseaza calitatea sunetului.Asa ca va rog sa imi recomandati un player mp3 si seturi de boxe in limita a circa 3-4 mil pentru player mp3 si 5-6 mil boxe(as vrea sa montez 2 perechi - in usi si langa luneta,sau spuneti voi cum e mai bine.Dca ,considerati ca sunt prea putini bani pentru ceea ce vreau va rog sa postati si cele ceva mai scumpe dar nu cu prea mult.Repet : ma intereseaza numai si numai calitatea sunetului. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Dum Noi 18, 2007 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru difuri ai nimerit pretul...dar pentru player...trebuie sa mai bagi putin mana in buzunar  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Dum Noi 18, 2007 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa stii ca si calitatea sunetului necesita ceva banutzi .. nu numai bubuiala !
pt inceput eu te sfatuiesc sati cumperi un HU bun .. si un sistem pt usile fata .... apoi pe parcurs un set de coaxiale ptentru spate !
succes ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |