|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
sebastian Pasionat
Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 60 Locație: ALBA IULIA
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 11:22 pm Titlul subiectului: sonorizare Peugeot 206 |
|
|
| Buna , am un pejo 206 cu doua usi si as dori inlocuirea sistemului standard cu ceva mai bun . Pe fata am difuzoare de 165mm ( distanta dintre suruburi) tweeter de 25mm, iar in portiera din spate difuzoare de 130mm (tot intre suruburi). As dori un sistem fara subwoofer si amplificator , doresc ca sunetul sa fie clar , nu tare cum vor multi , si suma in care sa ma incardez sa fie de 7-800 RON . Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |
sebastian Pasionat
Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 60 Locație: ALBA IULIA
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de raspuns dar, am deschis din greseala doua subiecte identice , la celalalt am primit ceva raspunsuri care mi-au placut enorm , totusi as dori si opinia ta .
Mai multe opinii mai multe posibilitati de selectare. Fac mentiunea ca am ca si HU un sony F 5550 iar suma pentru care as opta cu totul ar fi in jur de 1500-1600 ron . In aceasta suma as dori variante pentru sistem fata amplificat , in spate 2 dif de 13 si un subwoofer. Amplificatorul as dori sa fie pe 4 canale (mi s-a propus JBL CS60.4). Ce sistem mi-ai propune pe fata avand in vedere ca inclin spre DSL http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Classic_C6A/
La fel ce subwoofer ai propune la un asemenea amplificator |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|