|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
atlantis94
Data înscrierii: 12/Apr/2014 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Apr 12, 2014 6:19 pm Titlul subiectului: Sonorizare VW Passat |
|
|
Buna ziua, sunt detinatorul unui VW Passat B5.5 Wagon si am nevoie de ajutorul dumneavoastra in legatura cu sonorizarea. Pe fata am difuzoarele originale VW iar pe spate nu am nimic (asa a venit din fabrica, am desfacut portierele si sunt lipite protectii in loc de difuzoare). Nu doresc sa imi fac cine stie ce dar am si eu pretentii sa se auda clar.
Masina arata exact ca asta:
Dupa un studiu de piata am ajuns la aceste difuzoare si as dori o parere din partea dumneavoastra:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/MTX-Audio/Roadthunder/RTC-653/
Mentionez ca amplificatorul este cel stock VW si urmeaza si acesta sa fie schimbat.
Astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra. O zi buna! |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Apr 12, 2014 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce amplificator ai tu din fabrica pe masina asta ? Am un prieten care are aceeasi masina an 2005 si nu are amplificare din fabrica. La cat de urat se aude ar fi si imposibil sa aibe.
Daca vrei sa schimbi ceva iti recomand sistem pe fata si sa lasi protectiile alea in portierele din spate ! _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
atlantis94
Data înscrierii: 12/Apr/2014 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Apr 12, 2014 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Imi poti spune te rog de ce sa nu achizitionez si pentru spate? |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Apr 12, 2014 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ti-am raspuns la PM. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Dum Apr 13, 2014 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
ia unul in 4 canale si ai si fata si spate si rezolvi problema.
In functie de amplificator iti trebuie un convertor din semnalul pentru boxe in RCA, ca sa il duci in amplificator.
Nu toate amplificatoarele permit sa conecteze ca intrare semnalul de pe firul de boxe.
Audison SR2 / sr4 stiu ca poate ca le-am avut, dar in rest nu stiu.
Daca vrei un amplificator si nu ai bani iti recomand lejer un Alpine MRV F407, are 4x60w e model vechi si bun. il gasesti in jur de 250lei pe piata second hand.
Cat despre insonorizare. cred ca un pachet de 4mp ar trebuii sa iti ajunga pentru 4 portiere. STP Silver Pack - e in jur de 350lei ( mai mult sau mai putin )
Ca si upgrade, la difuzoarele MTX , eu zic sa nu te grabesti. Mai bine mai astepti si mai pui putini bani si it iei niste difuzoare bune decat sa iei ceva coaxial. Vei trece de la Component ( tweeter separat, 2 componente ) la coaxial, ( tweeterul si mediile unite, vei avea sunetul dintr-o singura directie ) |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mar Apr 15, 2014 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cat de clar vrei sa se auda? Este bine sa gasesti raspuns la intrebarea asta inainte de a investii in sunet.
Poti sa schimbi player-ul si sa pui difuzoare coaxiale fata, spate (maxim 700lei investitia). Se va auzii decent de clar.
Poti sa schimbi player, pui amplificator pentru difuzoare si sub, difuzoare sistem fata si spate, sub in porbagaj (maxim 2500lei si daca alegi componentele corecte) ai sanse sa se auda mai clar, mai tare, un "sunet" general care sa tinda catre corect.
Sau faci o investitie de 2000 euro si cu putin noroc se va auzii corect.
Bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|