Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SONY CDX-GT200 ->Merita sau nu banii?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
laur_g

Data înscrierii: 17/Aug/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 6:53 pm    Titlul subiectului: SONY CDX-GT200 ->Merita sau nu banii? Răspunde cu citat (quote)

Ce credeti despre CDX-GT200?Cum se comporta pe un subwoofer (claritate,putere,distorsiune) ma intereseaza sa-l achizitionez si vreau cat mai multe date despre el.. Apropo ce inseamna "filtru trece jos"?
Legat de CDX-GT200,telecomanda optionala pt el vine cu o diferenta de pret?

Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 4:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Optional = oferit in functie de dorinta clientului, evident contra-cost

2. Semnalul de preamplificare este OK pe GT 200. Oricum, calitatea sunetului unui subwoofer este data in proportie de 90% de amplificator si doar de 10% de semnalul care pleaca din player.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as zice 20-30% player cel putin... si mai mult in cazul aparatelor din fabrica pe care se foloseste un adaptor high-low.
Conteaza semnalul audio, conteaza nivelul preout-urilor (2V, 4V, 6V mai rar, etc)
Sony e OK la preout, singurele playere slabe la capitolul asta despre care stiu eu sunt modelele entry Panasonic de acum 1-2 ani.
Sus
Catalin_Jianu_aka_Ji

Data înscrierii: 07/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare, am si eu 2 intrebari in leg cu playerul asta
1. Cu protectia la socuri cum sta? sincer nu as vrea sa ma trezesc ca nu-l pot folosi pentru ca 'sare CD-ul'...mai ales ca stim cu totii ce drumuri avem Sad
Si cea de a doua intrebare...de unde pot procura telecomanda, am vazut pe sit ca este optionala, si bineinteles ma intereseaza si cam cat costa?
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca il folosti pentru mp3-uri ... nu e nici o problema. adica un cd cu mp3-uri ... nu "sare" ca sa zic asa ...
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 12:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Toate playerele din ziua de azi sunt OK cu socurile.. nu mai sar ca pe vremuri.
Telecomanda e 100 RON. Mentioneaza in comanda daca o vrei.
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu telecomanda noua Very Happy daca te intereseaza,io nu am ce sa fac cu ea...dami un pm:D
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum