Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SONY CDX GT300-ALPINE CDE9846-PIONEER2800MP
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
dl_dr25
Pasionat

Data înscrierii: 03/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului: SONY CDX GT300-ALPINE CDE9846-PIONEER2800MP Răspunde cu citat (quote)

Sal un pic de ajutor sint novice si vreau sa imi pun un cas la max 470ron si as dori sa va dati cu parerea despre urmatoarele cas cu bune si rele sa imi fie mai usor cu alegerea pe care urmeaza sa o fac Alpine cde9846- Sony cdx gt300- sony cdx gt200- pioneer 2800mp specific ca o sa il pun pe un logan cu cele 4 boxe ale lui din fabrica (momentan poate peste citeva luni o sa reusesc sa schimb boxele).multam Shocked Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io am pioneer 2800mp si se aude bn
zic sa mergi pe pioneer sunt mai bune decat sony si are si amplif mai bun
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai pune 30ron si ia-ti pioneer deh 30 mp am vazut diferenta dintre cele 2 nu numai la reglaje dar si la sunet...parca suna o idee mai tare...sau poate asa mi s-a parut mie chiar pe niste boxe de logan din fabrica
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci primul spune pe pioneer (multam) sincer mie nu prea imi place cum arata in poza dar sa il vad si pe viu sper sa imi schimb parerea dar mai astept pareri de la voi multam
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea arata asa de bine pioneeru intr-adevar dar suna mai bine decat sony...acum depinde ce vrei tu sa arate bine sau sa sune bine?
daca vrei sa arate mai bine ia-ti sony gt300
daca vrei sa sune mai bine ia-ti deh-30mp
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

referitor sa mai pun 30 ron este si asa prea mult pentru mine(stiu ca nu trebuie sa ma uit la 30 ron dar sincer nu pot mai mult) va rog sa va incadrati in pret multam
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io zic sa mergi pe pioneer ca suna mai bine si nici no sa te mai intereseze designu
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau sa sune bine asta sigur nu ma uit la estetic dar parca as vrea si estetic dar sa nu fiu tigan SA SE AUDA BINE Very Happy
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ia ma cu incredere pioneer 2800 daca nu iti trb mai mult de la el
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite cum se suceste omul de sony cdx gt200 care il vroiam initial un amic ma sucit pe gt300 si acum ajung la pioneer 2800 Shocked
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu arata el cine stie ce nici nu are reglaje cine stie ce dar se aude bine
mie numi trebuia mai mult si pasta lam luat
are cititor bun
Sus
dl_dr25
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o intreb probleme la gropi? si citeste foldere dupa mp3???
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu gropile nu stiu dar foldere da
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu mai ai bani pentru MP30 de la Pioneer.. sfatul meu e sa mergi pe Alpine eu am MP30 e super... cel putin partea de setari de sunet.. dar si Alpine are mare parte din setarile lui MP30 ..kiar are un amic de al meu modelul asta de la Apline si are control pentru frecventele de bass 60 80 100 125 .. volum subwoofer.. DEH 2800 MP am ascultat la Careffour.. si am ascultata si Alpine CDE-9846R .. si as merge pe Alpine.. alegi ce vrei akm
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpinu nu are 4x50w
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum