|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
sebitm
Data înscrierii: 25/Feb/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 12:48 am Titlul subiectului: Sony CDX-GT410U |
|
|
As dori sa imi cumpar un mp3 player pt masina. Am cautat si momentan sunt impresionat de Sony CDX-GT410U, as dori sa aflu si parerile voastre.
Eu am o Dacie 1310 din 89 la care tin mult ) Ideea e ca sunt pasionat de muzica, am un iPod nano de 4 giga pe care mi-ar placea sa il pot asculta in masina. Am vazut optiunile de la Alpine, dar m-as limita undeva la 5 milioane. Desigur ca sunt deschis la orice alta propunere, fiind primul player pe care il cumpar personal. (Am pe masina un radio-casetofon Fisher din 92) |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
sebitm
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| cum functioneaza exact AUX-In-ul? Adica, am nevoie de un adaptor? Si unde se monteaza daca da...? Mersi |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| este o intrare de semnal, daca stii ce e |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| sebitm a scris: | | cum functioneaza exact AUX-In-ul? Adica, am nevoie de un adaptor? Si unde se monteaza daca da...? Mersi |
e vorba de o intrare normala, jack. problema e ca acel jack e situat in spatele playerului, nu pe fata lui. se rezolva cu un cablu jack-jack mai lung. tot ce trebuie apoi sa faci e sa activezi acea intrare din meniul playerului.
dgdgaby...scrie corect te rog, fara majuscule. mi-am permis sa-ti editez posturile, sa fie pentru ultima oara. cred ca stii si tu ce semnifica scrisul cu majuscule, nu? _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| imi cer scuze dar nu stiu ce inseamna? |
|
| Sus |
|
 |
sebitm
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 1:36 am Titlul subiectului: |
|
|
asus, iti multumesc pentru info. Daca ai cumva o poza ar fi de un real ajutor, pe orice player ca sa imi fac o idee clara.
Citind mai multe forumuri, in special be loud, am ajuns la concluzia ca nu merita un sony. Pe de alta parte, am ramas surprins ca lumea lauda Pioneer DEH-30MP. Ma asteptam sa fie mult mai multi pentru Alpine. Asa ca incet, incet, ajung la concluzia ca 30MP e cea mai buna optiune, daca pot sa spun asta... Desigur, orice alta propunere e binevenita. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
nu prea sunt poze cu spatele playerului. dar nu ai nevoie. e o mufa jack mama (identica, cu cea in care introduci castile) la care conectezi ipod-ul pda-ul etc. playerul e foarte reusit, mai putin ca design (dar asta depinde de gusturi, chiar daca nu-mi place, la-m avut 6 luni pe masina), dar reglajele sunt multe si destul de complexe pentru un player cu asemenea pret
dgdgaby, ... majuscule inseamna ca urli _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|