|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alexxandru123
Data înscrierii: 11/Aug/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2007 12:22 pm Titlul subiectului: SONY CDX-GT414U vs. PIONEER DEH-2920 MP |
|
|
| Ce imi recomandati ? Pareri pro si contra va rog . |
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2007 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
2920 mp all the way ! sony nu face Hu si difuri bune! da un search si sa vezi ce zic baietii de pe aci  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2007 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal .. am montat sony ... lam ascultat pe niste difuri bunicele ( pio accelerate ) ... se aude bine ... ai si ceva reglaje ... din punctul meu de vedere este bun ... acum nusj cat de durabile sunt ... si dupa cat timp fac figuri cu cititul CD ...in rest ... e mai mult decat decent ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
Wizard Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 98 Locație: Arad
|
Trimis: Dum Aug 12, 2007 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am pe masina sony cdx gt300 e model daca nu ma insel de anul trecut, dar vreau sa-ti spun ca de anul trecut decand la-m cumparat, si pana in momentul de fata, merege de nu ai treaba si asta ma refer, la faza cu cititul daca am ascultat de vre-o 10 ori radio la el de cand il am in rest non-stop merge cd cu mp3 in el(adica si lupa la fel)si nu am avut pana acuma probleme cu el de nici un fel.
acuma depinde si de tine ce vrei sa-ti cumperi  _________________ Logan cu Volan  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|