| |
| Autor |
Mesaj |
doorag
Data înscrierii: 26/Iul/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 3:23 am Titlul subiectului: sony CDX-GT700D vs. PIONEER DEh-P70BT |
|
|
sony CDX-GT700D vs. PIONEER DEh-P70BT
vreau sa-mi iau un HU si nush care din astea doua sa aleg .. pretul fiind aproximativ apropiat ....12mil P70BT si 10,5 mil GT700D
mah putetzi ajuta cu un sfat...am tot citit pe aici si vad ca majoritatea prefera de departe pioneer ..(sincer si eu l-as lua tot pe ala)....dar doresc sa aflu intai si parerea unui profesionist ...sau "priceput".....
VA MULTUMESC !!! |
|
| Sus |
|
 |
doorag
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
hai fratzilor ajutatzi-ma va rog ..ca nu mai rezist fara player in masina ....
deci ideea ii care sa-mi iau din astea doua de mai sus ... nu vreau alternative ...deoarece nu am .....am uitat sa zic ca il iau in rate ... si cam astea 2
modele sunt mai de doamne-ajuta prin mag. care dau in rate ...asa ca sper sa nu imi sugeratzi sa iau p40 sau alt model ....
vreau sa stiu parerea vostra despre ACESTE doua modele .... |
|
| Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 105 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
doorag
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu tin sa am neaparat bluetooth ...cu toate ca nu strica daca ii akolo ...dar dupa cum am zis ...vreau sa-l iau in rate ...
masina este un glof4 ..... am 4 boxe GZ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZRF_65X/ in usi si o statie http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRA_2100X/
,in portbagaj, la capatul careia se afla deocamdata un subwoofer clarion (home-made!!!) imprumutat de la un prieten ....pana castig la loto ..si imi iau eu unu mai "shmecher".....tot de la GZ .....si de la caldura asta ...HU meu (o "trompeta" din piatza ...care totusi a mers bine ..adica nu sarea CD-ul ..la asta mah refer ca a mers bine ...2 ani de zile ) sa hotarat sa se culce ...DETOT ..."sa-i fie tarana ca PLUMBUL" ..
asa...sa revin ....deci am gasit cele 2 modele (sony la Media-glaxy...si pioneer-ul la DOMO )...sunt singurele modele care arata mai bine ...si le pot lua in RATE....deci tre sa mah hotarasc doar intre ele ....nu am alte optiuni ....deocamdata ...si asta cat mai repede ...ca nu mai suport sa deschid geamul la semor sa ascult muzica de la taximetristi ... |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai MP |
|
| Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 105 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu trebuie neaparat sa faci rate in magazin.........poti foarte frumos sa iti faci un card de credit(se face foarte repede).......cumperi cd player-ul si pui banii la loc pe card.......asa poti lua cd player de unde vrei si ce model vrei |
|
| Sus |
|
 |
doorag
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms pt sfat chivu .....o sa iau in considerare si varianta asta .....sa vad cum dorm la noapte ..... |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Iul 26, 2007 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
in banii astia iti poti lua clarion 778...si e best buy ...bafta _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
|