Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sony CDX-GT700D vs. PIONEER DEh-P70BT

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
doorag

Data înscrierii: 26/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 3:23 am    Titlul subiectului: sony CDX-GT700D vs. PIONEER DEh-P70BT Răspunde cu citat (quote)

sony CDX-GT700D vs. PIONEER DEh-P70BT
vreau sa-mi iau un HU si nush care din astea doua sa aleg .. pretul fiind aproximativ apropiat ....12mil P70BT si 10,5 mil GT700D
mah putetzi ajuta cu un sfat...am tot citit pe aici si vad ca majoritatea prefera de departe pioneer ..(sincer si eu l-as lua tot pe ala)....dar doresc sa aflu intai si parerea unui profesionist ...sau "priceput".....

VA MULTUMESC !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
doorag

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai fratzilor ajutatzi-ma va rog ..ca nu mai rezist fara player in masina ....

deci ideea ii care sa-mi iau din astea doua de mai sus ... nu vreau alternative ...deoarece nu am .....am uitat sa zic ca il iau in rate ... si cam astea 2
modele sunt mai de doamne-ajuta prin mag. care dau in rate ...asa ca sper sa nu imi sugeratzi sa iau p40 sau alt model ....
vreau sa stiu parerea vostra despre ACESTE doua modele ....
Sus
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai sa vedem......vrei neaparat cu Bluetooth?.......daca nu vrei atunci poti lua la accelasi bani: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P7900UB/ care este un super player
Sus
doorag

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu tin sa am neaparat bluetooth ...cu toate ca nu strica daca ii akolo ...dar dupa cum am zis ...vreau sa-l iau in rate ...
masina este un glof4 ..... am 4 boxe GZ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZRF_65X/ in usi si o statie http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRA_2100X/
,in portbagaj, la capatul careia se afla deocamdata un subwoofer clarion (home-made!!!) imprumutat de la un prieten ....pana castig la loto ..si imi iau eu unu mai "shmecher".....tot de la GZ .....si de la caldura asta ...HU meu (o "trompeta" din piatza ...care totusi a mers bine ..adica nu sarea CD-ul ..la asta mah refer ca a mers bine ...2 ani de zile ) sa hotarat sa se culce ...DETOT ..."sa-i fie tarana ca PLUMBUL" ..
asa...sa revin ....deci am gasit cele 2 modele (sony la Media-glaxy...si pioneer-ul la DOMO )...sunt singurele modele care arata mai bine ...si le pot lua in RATE....deci tre sa mah hotarasc doar intre ele ....nu am alte optiuni ....deocamdata ...si asta cat mai repede ...ca nu mai suport sa deschid geamul la semor sa ascult muzica de la taximetristi ...
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai MP
Sus
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu trebuie neaparat sa faci rate in magazin.........poti foarte frumos sa iti faci un card de credit(se face foarte repede).......cumperi cd player-ul si pui banii la loc pe card.......asa poti lua cd player de unde vrei si ce model vrei
Sus
doorag

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms pt sfat chivu .....o sa iau in considerare si varianta asta .....sa vad cum dorm la noapte .....Very Happy
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 11:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in banii astia iti poti lua clarion 778...si e best buy ...bafta
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum