Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sony CDXM1000TF sau MEXBT5000

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
skat137321

Data înscrierii: 12/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 11:08 am    Titlul subiectului: Sony CDXM1000TF sau MEXBT5000 Răspunde cu citat (quote)

Salutare! Am de ales strict intre cele doua modele din titlul topicului, problema e ca nu stiu pe care dintre cele doua sa le aleg. CDXM1000TF il am acasa iar cineva mi-a oferit un MEXBT5000 nou noutz in schimbul lui...ce sa fac il dau sau nu la schimb? Care dintre cele doua modele este mai bun?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Johhny
Pasionat

Data înscrierii: 01/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Apr 13, 2007 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa mine as alege al 2-lea
Sus
skat137321

Data înscrierii: 12/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Apr 13, 2007 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ii drept pare mai smecher al doilea...dar eram curios daca a apucat sa le asculte cineva pe cele doua sau eventual sa imi spuna care sunt defectele la fiecare model in parte
Sus
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 13, 2007 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

.bt 5000 l-am ascultat..ca sunet este ok..de blutooth nu prea am fost incantat deoarece nu are microfon cu fir cum au alte modele, si convorbirile se aud cu ecou..in rest ok, arata super..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum