Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SONY GT 410U

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
nameless

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2007 2:39 am    Titlul subiectului: SONY GT 410U Răspunde cu citat (quote)

salutare!!!

am inteles ca acest cd player pe partea de USB nu recunoaste orice model de Flash drive, de exemplu un PQI de 2 Gb stie cineva dc merge!!!!
sau ce ati incercat voi si merg

merci frumos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca in manual e o lista cu modelele "testate si aprobate" dar pana acum nu am auzit de nici un stick care sa nu mearga.
Saptamana viitoare sper sa pot incerca cu un HDD extern pe USB, tare mi-e ca sunt sanse sa mearga si cu ala...
Sus
nameless

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut!

din cite am inteles, unele dintre ele sunt limitate la a citi de pe anumite capacitati, unele la 1 gb, altele la nr de fisiere, altele la dim folderelor, chestii din astea, dc reusesti testu cu hdd extern, m-mar interesa shi pe mine, ms
bye!!!
Sus
nameless

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut!

din cite am inteles, unele dintre ele sunt limitate la a citi de pe anumite capacitati, unele la 1 gb, altele la nr de fisiere, altele la dim folderelor, chestii din astea, dc reusesti testu cu hdd extern, m-mar interesa shi pe mine, ms
bye!!!
Sus
Storm78

Data înscrierii: 16/Mar/2007

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am folosit un flash no-name de 512MB si unul Corsaire 2GB. Nu am avut nici o problema. De asemenea un amic care a mers intr-o zi cu mine, avea un mp3player cu usb. l-am infipt in casetofon ca sa vedem ce se intampla si minune Smile A cantat fara probleme de pe el. Pana acum sunt indragostit de acest casetofon.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum