Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SONY GT310
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
rob3rtyn0

Data înscrierii: 07/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 5:46 pm    Titlul subiectului: SONY GT310 Răspunde cu citat (quote)

Va salut.De curand am achizitionat un aparat mp3 Sony model GT310.Sincer sunt cam dezamagit de sunet si as vrea sa-l schimb.ce aparate mp3 imi recomandati.Nu as vrea sa coste peste 450ron.Astept sugestii.Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune inca 50 ron ca sa nu fii dezamagit

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-30MP/

si nu vei regreta
Sus
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e varza sony-ul ala(am vazut la cineva pe un logan).....scapa de el si ia-ti pioneer!!!! Very Happy
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pioneer sunt la apogeu cu cd playerele

sony este o firma care face de toate asa ca nu sunt specializati pe chestia asta
Sus
rob3rtyn0

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si ziceti ca pioneerul ala este bun?? hmmm sa vedem.sa scap de sony'u ala si vad mai incolo.pioneerul ala e mai bun ca Alpine???Oricum va multumesc pt raspunsul promt. Cu respect.
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpine nu am auzit cum suna,dar pioneer am auzit o gramada si iti zic yo ca merita
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu placere

daca ai intrebari sa nu eziti sa le pui
sunt oameni care vor sa te ajute
Sus
rob3rtyn0

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fara ezitare o sa pun intrebari aici daca o sa am nelamuriri.Din nou va multumesc pt raspunsul vostru promt si la subiect Smile.Cum scap de Sony'u ala o sa iau pioneerul acela care mi l-ati recomandat.Problema cu Sony a fost ca inainte(acu vreo 4-5 ani) am avut 2 Sony cu caseta(d-alea care derulau la melodie)si avea X-BASS.Frate se auzeau belea dar vad ca acuma nu mai pun pret cei de la sony pe sunet.Deci cum scap de el Pioneer scrie pe mine Smile
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce masina ai si ce boxe?
Sus
rob3rtyn0

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes am un Vw Passat berlina si boxele originale ale masinii.Dar stai linistit ca sunt super multumit de boxe.Mai am un tub JBL de 125 si un ampl Clarion de 120RMS(parca).M-a pus dreaq sa schimb RadioCD'ul original al masinii si sa-mi iau sony.Dupa aia mi-am dat seama ce greseala am facut.Dar asta este.Noroc , ca sunt baieti pasionati ca voi care ne ajutati pe cai care nu stiu ce sa aleaga Smile
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din greseli inveti Very Happy
Sus
rob3rtyn0

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta asa este.btw mai as avea o rugaminte:as vrea sa schimb tweeterele din usi .ce model imi recomandati(adik pt pioneerul ala ca ala i-l iau SIGUR). o sa pun si poze cu interiorul masinii sa vedeti dimensiunea ca nu as vrea sa le montez aiurea prin masina.Intelegeti??
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai indicat ar fi sa le pui mai sus(pe bord,pe stalpii din fata),dar sunt cam scumpe: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Componente_sistem/
Sus
rob3rtyn0

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam scumpe.si mie imi trebuiesc 2 perechi. Sad

ceva mai ieftin nu se gasesc? sau nu s-ar merita??

ABCD0001.JPG
 Description:
locas in usa fata
 Filesize:  59.54 KB
 Viewed:  315 Time(s)

ABCD0001.JPG

ABCD0005.JPG
 Description:
locas in usa spate
 Filesize:  67.78 KB
 Viewed:  313 Time(s)

ABCD0005.JPG

Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt si din alea ieftine(NO NAME),da' sunt varza
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum