Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sony MEX-BT2500. Ce difuzoare sa-mi cumpar?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
BClaudiu

Data înscrierii: 25/Apr/2008

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 10:26 pm    Titlul subiectului: Sony MEX-BT2500. Ce difuzoare sa-mi cumpar? Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa-mi cumpar un cd-player Sony MEX-BT2500, dar am o mica mare problema: nu ma pricep ce difuzoare sa-i iau. Ma ajutati va rog frumos? As vrea sa le montez pe un Logan berlina, un KissFM, pe care am cd-playerul din fabrica, un mp3 player Blaupunkt 4x15 ( 4 difuzoare Blaupunkt). Ca si asteptari de la difuzoare ar fi sunetul clar, fara distorsionare la volum mare, si sa nu necesite taiere din interirorul masinii. Bugetul inca nu-l stiu, dar sper sa reusesc sa mi-l fac cat mai curand. Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
simplu

Data înscrierii: 24/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ia un player ca lumea in primul rand...nu sony...
Sus
BClaudiu

Data înscrierii: 25/Apr/2008

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 12:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca imi spui tu un player ca lumea, cu bluetooth sub 550 ron, eu imi cumpar. Si am citit pe aici ca Sony ar fi printre cele mai fiabile. Plus de asta pe mine nu ma intereseaza sa-mi montez subwoofer, sau alte minuni, asa ca daca nu gasesc altceva mai ieftin, Sony ramane.
Sus
simplu

Data înscrierii: 24/Aug/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite asa va prosteste sony cu un dinte din asta albastru...

iti pot spune ca un kit bluetooth parrot gasesti pe la 2 mil poate chiar mai ieftin second si cu diferenta iei un player entry level de la pioneer de exemplu care va suna de 100 ori mai bine decat orice petarda sony Wink

Fiabile poate...bune nu chiar daca nu vrei subwoofer...intai asculta un sony si dupa aceea pune un pioneer sau un clarion din gama entry...eu aveam sony de 6 mil pe masina si pioneerul actual de 3 mil se aude mult peste el...
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu pot sa confirm ca sunetul de la playerele sony lasa de dorit
Sus
nofearboy

Data înscrierii: 26/Apr/2008

MesajTrimis: Dum Apr 27, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am unu cdx-222 dar se aude f ok. sunt f multumit !
sau poate nu am eu ureche destul de fina .
cam in ce sens nu se aud bine sony sau poate modelele mai vechi nu se auzeau ok ?
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Apr 27, 2008 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi_0106 a scris:
si eu pot sa confirm ca sunetul de la playerele sony lasa de dorit

Sunt si modele care se abat de la regula.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum