Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SONY vs PIONEER

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
BOY4GIRLS

Data înscrierii: 30/Iun/2006
Locație: TIMISOARA

MesajTrimis: Vin Iun 30, 2006 2:12 pm    Titlul subiectului: SONY vs PIONEER Răspunde cu citat (quote)

Ce imi recomandati SONY GT 700, SONY F7750 sau PIONEER DEH 5800 Eu as fi vrut sa-mi iau PIONEER DEH 6700 dar am vazut ca nu mai este disponibil.. Cat de bun este PIONEER DEH 5800 MP? Daca nu imi vine masina(NOUL HYUNDAI ACCENT) echipata cu mp3 player o sa mi-l iau pe asta cred.. dar astept pareri si sugestii..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 01, 2006 1:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pioneer 6700 e din gama 2005 si nu prea se mai geseste. Daca chiar te intereseaza, putem sa cautam, poate mai gasim unul.
Multe din functiile lui (HPF, LPF) se regasesc acum si pe modelele mai ieftine, 4800 si MP30. 5800 are si display-ul LCD de culoare variabila dar cu mai putine variante de culoare.
Toate cele 3 aparate sunt bune dar eu mi-as lua Pioneer 5800 chiar daca ii lipsesc unele chestii pe care sony le are.
Ce te intereseaza mai mult? Calitatea sunetului? Design? fata motorizata? display color? telecomanda inclusa? etc.... fiecare cu gusturile proprii..
pentru calitatea sunetului eu as alege Pioneer.

Mihai
Sus
BOY4GIRLS

MesajTrimis: Dum Iul 02, 2006 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi pentru raspunsuri.. ma intereseaza toate:interfata,putere,calitate,telecomanda..
DEH 6700 are mai multe culori decat 5800 ?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Iul 03, 2006 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa aiba de toate, daca vrei aparatul complet, arunca un ochi la Pioneer P80. Are si calitate, si design misto, si putere 4 x 60W Mosfet, si telecomanda SI fata motorizata. Dar e mai scump... Smile
Vezi si Pioneer 6800, si asta e super.
Cu 6700, nu, are acelasi dispay cu 5800. 10 culori. am gresit eu..

Si Sony sunt OK, ia un sony daca iti place, dar in car audio SONY nu e ce e la televizoare etc. La car audio domnesc Pioneer, Clarion, Alpine.
Sus
BOY4GIRLS

MesajTrimis: Vin Iul 07, 2006 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Initial trebuia sa-mi iau masina fara mp3-player doar cu boxe dar intre timp am facut rost de bani adica banii de care vroiam sa-mi iau mp3 player deh 6700 si iam dat ca diferenta pentru o masina full care are mp3 player..Smile Pentru moment am sa o las asa dar pe viitor tot o sa-mi iau ceva PIONEER..Smile)

Inca ceva.. la viitoarea masina am dat mp3 plaerul la maxim (valoarea 35 la volum) si baraie.. dar daca il las la 30 se aude bine.. Este din cauza boxelor sau a mp3 playerului ca sa stiu ce sa schimb intai pe viitor?
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Iul 07, 2006 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca e MP3 player e tehnologie noua sa zicem deci nu ai avea probleme asta sa nu ai vreo janghina de mp3 player no name... daca e ceva de firma inseamna ca difuzoarele nu iti aduc cat cat scooate mp3 playerul
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Iul 10, 2006 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce player e? ce marca, ce model?
si ce difuzoare sunt pe masina? cat de vechi?
In majoritatea cazurilor distorsiunile sunt cauzate de amplificator, adica de player in cazul tau... dar daca e vorba de niste difuzoare varza, ele ar putea fi de vina.
Sus
BOY4GIRLS

MesajTrimis: Lun Iul 10, 2006 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Masina o sa fie noua.. adica instalatia e noua din fabrica.. nu stiu cum se numesc.. mentionez ca este vorba de modelul HYUNDAI ACCENT 2006..
Daca stiti instalatia audio de pe modelul full..despre ea e vorba..Daca nu o sa incerc sa fac rost de un link cu firma producatoare..
Sus
BOY4GIRLS

MesajTrimis: Mar Iul 11, 2006 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi s-a spus ca firma care echipeaza masina mea NOUL HYUNDAI ACCENT este VISTEON
caracteristicile tehnice le gasiti pe site-ul respectiv (hint: seria MACH).la MACH AUDIO SYSTEM

aici aveti un link catre site firmei

http://www.visteon.com/products/electronics.shtml

Astept pareri si raspunsuri la ce am intrebat mai sus..
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mar Iul 11, 2006 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce am vazut e o solutie integrata in bord si va fi putin mai greu de schimbat. Cel mai usor vei schimba difuzoarele dar fara mai multa putere degeaba...
Baraitul este probabil din HU care are un amplificator foarte mic, mai mic decat standardul de 4x50W MOSFET din aparatele aftermarket.

Odata cu difuzoarele poti sa pui si un amp mic special pentru difuzoare cum ar fi Magnat Ultra 4000 (4 x 45W RMS) si rezolvi problema onorabil.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum