|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ovidiu1989
Data înscrierii: 25/Iul/2007 Mesaje: 7 Locație: Student
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 3:27 pm Titlul subiectului: Sony Xplod CDX-GT 310 VS Panasonic CQ-C1313NE |
|
|
Salutare, sunt nou pe forum .
Am comandat de pe Be-Loud! Sony Xplod CDX-GT 310 ,( are + - 1 db ) ,ma incantat specificatii mp3-ului, dupa montarea acestuia, sunetul ..pare mai mult a zgomot . ! boxe normale.
Am urcat intr-o masina si am ascultat un Panasonic CQ-C1313NE ( Are + - 3 db ) - cu boxe sony xplod . Are o claritate f buna !
Diferenta de pret 50 RON
Voi ce parere aveti ? care e mai bun ... ? sau o fi din boxe ?
Multumesc . |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer nici unul nu e bun si-mi pare rau ca trebuie sa afli asta "the hard way"
sunt 4 producatori seriosi pentru headunit-uri: pioneer, clarion, alpine si kenwood, plus niste brand-uri mai exclusiviste gen nakamichi, becker, mcintosh sau denon.
sony si panasonic? marci de consum si atat, poti avea noroc cu ele sau nu, deocamdata cu sony ai avut ghinion.
deci eu iti recomand unul din cei 4 producatori de mai sus, restul nu-s la nivelul lor.
ps la sunet depinde mult si tipul/modul de montaj al boxelor {incinta/insonorizare sau chiar fire} etc nu face headunit-ul toata treaba singur. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression 
Ultima modificare efectuată de către bezz la Lun Iul 30, 2007 7:59 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: |
sony si pioneer? marci de consum si atat, poti avea noroc cu ele sau nu, deocamdata cu sony ai avut ghinion. |
cred ca voiai sa spui panasonic, nu? _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
corect caldura
am destule electronice sony si panasonic prin casa {majoritatea hi-fi} dar pe masina am pioneer si alpine...fiecare la locul lui. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
ovidiu1989
Data înscrierii: 25/Iul/2007 Mesaje: 7 Locație: Student
|
Trimis: Mar Iul 31, 2007 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inteleg ca voi imi recomandati alte marci ... dar eu vreau diferenta dintre cele 2 mentionate . sony-ul se aude bine cu un woofer... bassul e mai frumos pe woofer... la panasonic ..tot bassul e numai in boxe . si parca e o alta fidelitate.. nush |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|