Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sony xs-f 1025

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
gh0st17

Data înscrierii: 27/Noi/2008
Locație: Mioveni

MesajTrimis: Joi Noi 27, 2008 8:33 pm    Titlul subiectului: sony xs-f 1025 Răspunde cu citat (quote)

sal'tare fratilor....am si yo cateva intr...asi vrea sa achizionez boxele Sony XS-F 1025 pt logan... am p el casetofonul lui original q CD si nu stiu dak duce boxele....ma ajuta si p me cineva Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad va rog moolt....as vrea sa stiu dak casetofonul d logan q cd poate sa duca boxele Sony XS-F 1025 ??? va multumesc Very Happy Exclamation Exclamation [/u][/i][/b]

wp_168643_4.jpg
 Description:
 Filesize:  131.78 KB
 Viewed:  221 Time(s)

wp_168643_4.jpg

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Noi 27, 2008 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand boxele originale sunt mult peste acele sony de 10cm pe care vrei tu sa le iei .
in al 2-lea rand casetofonul original poate doar 15w pe canal , orice schimbare adusa cu privire la difuzoare necesita un upgrade al HU-ului , eventual si un amplificator in cazul in care ai pretentia unui sunet mai dinamic iar difuzoarele au puterea nominala mai mare de 30w .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MariuX

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si unde pui dizoarele de 10 cm? ca pe usi sunt de 13 cm
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum