|
|
|
Autor |
Mesaj |
Blak Priceput
Data înscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 238
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc , data viitoare incercam sa o facem si mai buna  _________________ \ / |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai inteles gresit .... !!!! eu nu am nimic cu tine , esti nebun , am si spus ca nici nu am fost macar pe aproape , chiar te-am felicitat pentru scorul obtinut ... este o problema de a mea ... am spus doar ca data viitoare , voi bate scorul tau de acum si voi face mai multe si pentru show.... adik pana la urma este ceva de genul .... MA SIMT MOTIVAT PENTRU VIITOR ... cat despre tine esti ok ...am spus asta , nu ai de ce sa te simti jignit , am spus inca de la inceput , si shoka stie, vreau si show si spl , ai ceva cu mine ... spor la treaba  |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar nu am vrut sa te supar AYG ( nu stiu numele tau ) daca te-am deranjat scuze , am zis doar ca data viitoare TE BAT , cel putin pe tine....
PS. te-am ambitionat, nu?????? |
|
Sus |
|
 |
AYG Pasionat
Data înscrierii: 24/Aug/2010 Mesaje: 161 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu mia placut cum a sunat adresarea ta. dar stai linistit data vitoare te astept cu o mare surpriza, dar nu iti spun in ce consta Nu stiu daca o sa mai fim in aceeasi clasa dar vedem asa in mare care a scos mai mult
da mai facut sa ma fac si mai puternic
deja am dat comanda la scule (glumesc)
Sa ne vedem cu bine, la un eneniment la fel de bine oranizat, te-ai simptit bine nu? in compania noastra?
p.s. uitate pe clasament la locu 1 si o sa imi cunosti numele
p.s 2. eu in martie cu un singur difuzor dasta am dat 140,9 si am crescut in 7 luni la 149,6 (sambata) si a fost destul greu, mai ales ca eu am ajuns la 140,9 fara sa trec de 1000e, tu ai bagat mult mai mult si ai scos atata, ca un prieten pot sa te sfatuiesc sa incerci sa iti iei alta masina si sa te documentezi inainte, ca un competitor iti spun sa ramai la aceeasi masina  _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB
Ultima modificare efectuată de către AYG la Lun Sep 13, 2010 3:13 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lucian , eu chiar mi-am comandat altele, problema mea este inca nelamurita sa vin cu 2 cutii ( una de spl si una de show) ... si cate difuri ... nu vreau nimic mai mic de 15 toli.... deocamdata am comandat ampliful , si ma gandesc daca trec la 18 toli, pentru spl, si sa las in continuare 15 de show
poate intram la aceeasi clasa  |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
da chiar m-am simtit bine acolo ... am spus-o mi-ar fi placut sa fi mers cu toti undeva seara ne-am fi cunoscut mai bine , si poate atunci m-ai fi cunoscut tu mai bine , si ti-ai fi dat seama cat de ambitios pot fi ...
din asta , cel mai fericit este Ciprian , ca data viitoare va vorbii de valori mai mari la decibeli , organizarea a fost super misto !!! |
|
Sus |
|
 |
Blak Priceput
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da ar fi o idee pentru data viitoare . Deci data viitoare vedem finala ) glumesc _________________ \ / |
|
Sus |
|
 |
SKR* Pasionat

Data înscrierii: 04/Sep/2009 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lucian, ti-ai luat baterii de Johnny Depp ma?  _________________
Conectica, inele mdf, acumulatori auto - 0769 919 936 |
|
Sus |
|
 |
petrica_pit Pasionat
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 105 Locație: Tulcea sau Constanta
|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
ludovicbmw1 a scris: | da chiar m-am simtit bine acolo ... am spus-o mi-ar fi placut sa fi mers cu toti undeva seara ne-am fi cunoscut mai bine , si poate atunci m-ai fi cunoscut tu mai bine , si ti-ai fi dat seama cat de ambitios pot fi ...
|
Chiar imi pare rau ca nu ne-am strans cu totii undeva sambata seara , era de datoria noastra ,celor de la tl ,sa facem asta dar nu mi-a venit in cap sa va zic ziua la eveniment si am sunat seara pe cine am putut.
ps: shoca s-a cotit )  |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Lun Sep 13, 2010 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate petrica, chiar nu am stiut unde sa ne ducem sa mancam ceva bun, sau ma rog sa ne simtim bine sambata seara .... am fost undeva pe faleza sa mancam...oricum a fost o experienta frumoasa....salutare la toti cei care au fost sambata si duminica ... salut AYG  |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
 |
laurentiu88richi Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locație: Braila & Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
Blak Priceput
|
Trimis: Mar Sep 14, 2010 8:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca tot te muti in bucuresti vii sa dau mielul  _________________ \ / |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mar Sep 14, 2010 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
p.s 2. eu in martie cu un singur difuzor dasta am dat 140,9 si am crescut in 7 luni la 149,6 (sambata) si a fost destul greu, mai ales ca eu am ajuns la 140,9 fara sa trec de 1000e, tu ai bagat mult mai mult si ai scos atata, ca un prieten pot sa te sfatuiesc sa incerci sa iti iei alta masina si sa te documentezi inainte, ca un competitor iti spun sa ramai la aceeasi masina [/quote]
acum am citit ps2.... tu ai scos in martie 140,9, felicitari , eu 140 , e bine si asa , dupa cum am mai spus ... eu si ascult muzica in masina . tu, poti? eu merg cu 5 insi in masina . tu , poti?
Lucian , ca sa nu ne mai ciondanim pe forumuri , data viitoare iti demonstrez ca pot castiga si la show si la spl CU ACEEASI MASINA... am eu o atractie speciala pentru bmw, chiar daca asta inseamna sa sacrific locurile din spate .... tu nu ai bagat 1000 euro , dar te-ai uitat cum arata tot ce ai facut , ma refer la calitate ... mie imi place sa arate si bine orice fac , nu sa trantesc 4 lemne si 4 difuri si sa sacrific totul pentru scor. inca odata chiar daca am sa sacrific locurile din spate , si am sa dau cutia la o parte dupa ce voi termina competitia , tot va fi frumos finisat si aranjat...
PS. nu vreau sa te superi pe mine , felicitarile mele sincere pentru scor, nu este usor, si stiu ca ai bagat si tu o gramda de bani , dar ca prieten iti spun , lucreaza si la partea estetica... da senzatia de neingrijit, de murdar si urat...si este pacat ... stiu ca si la mine este mult de lucru la partea estetica ... |
|
Sus |
|
 |
AYG Pasionat
Data înscrierii: 24/Aug/2010 Mesaje: 161 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 14, 2010 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
hhhmmm... da... vad ca tot vrei sa ne mai ciondanim un pic in vorbe... pacat.
in martie se asculta si muzica la mine in masina. Si acum se poate asculta muzica daca leg subwooferele intr-un ohm,
vad ca te iei mereu de muzica din masina mea. eu mi-am facuto doar pentru scor sa scot din mintii pe altii care au bagat mai multi bani decat mine
1000euro am bagat in martie ti-am spus si am dat 140,9 iar tu ai bagat pesste 3500e (ai spus tu) si ai scos 140. deci nu tot ce e scum e si bun.
Nu stiu daca arata asa de rau cum spui tu acolo dar de sunat suna bine rau ceea sa si vazut. asta a contat pentru mine. Nu am de ce sa tin 5 locuri in masina este masina mea personala, doar eu si nevastamea mergem cu ea, eu nu mai pun pe alcineva in spate de cand am luato asa ca , nu ma deranjeaza ca am doar 2 locuri.
nu ma supar pe tine ca esti baiat bun, peste un pic de tim o sa iti treaca. _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|