Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sound Project

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ZonyStefan

Data înscrierii: 18/Ian/2015

MesajTrimis: Vin Iul 10, 2015 4:46 pm    Titlul subiectului: Sound Project Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Am un mic proiectel cu masina si am ajuns la un punct in care trebuie sa fac o decizie si am nevoie de putin ajutor.
First eu am momentan urmatoarele pe masina :
-Player:Kenwood KMM-120Y(very entry lvl)
-Boxe pe fata:originale golf4
-Boxe spate(inexistente si aici intervine problema
-Subwoofer : Alpine SWR 1243D
-Amplificator : GroundZero GZHA 2350X

Intrebarea mea este pentru boxele din spate ce sa aleg?Am 2 chestii in minte,dar sunt deschis si spre alte propuneri(difurile sa fie 16.5cm)

1. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/
sau
2. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Performance/B6.2/

Evident nu duc lipsa de bass,suplimentand(chiar prea mult) "dihania" din portbagaj.Asadar ceva mai mult pentru medii si inalte.
Multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Iul 10, 2015 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dintre cele doua as merge pe hertz. Dls are tw de 16 mm
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Iul 10, 2015 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Eu iti propun urmatoarea solutie. Muti boxele de pe fata pe spate si pe fata sa instalezi boxele Hertz :

- http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/
Sus
ZonyStefan

MesajTrimis: Vin Iul 10, 2015 6:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit si la chestia asta,sa fac swap si sa pun vechile pe spate(care vor fi si ele schimbate,soon).
Totusi(si aici sper sa fiu corectat sau aprobat de cei care au o oarecare experienta),nu ar fi mai ok boxele mai puternice pe spate(?).
Oricum player-ul nu scoate cat pot duce boxele,dar mna,tot o sa impinga ceva in ele.

Anyway vad deja 2 voturi pe Hertz-uri.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Iul 10, 2015 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

3 voturi cu al meu.

Acum explica-ne și noua de ce e mai ok dptdv cu boxe mai bune pe spate și nu pe fațĂŁ? Conduci din portbagaj? Smile))
Sus
victor

Data înscrierii: 27/Ian/2014

MesajTrimis: Sâm Iul 11, 2015 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cand ai boxe stock si un asa sub in portbagaj... iti dai seama ca de acolo conduce Smile)
Sus
ZonyStefan

MesajTrimis: Sâm Iul 11, 2015 6:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era ideea sa vina sunetul din spate,deoarece momentan cand vreau sa ascult muzica tin subwoofer-ul pe la 30-40% sa faca boxele cat de cat fata.

Sper ca dupa ce pun boxele astea sa pot sa mai obtin niste inalte-medii si sa nu mai am problema asta
Sus
ZonyStefan

MesajTrimis: Sâm Iul 11, 2015 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca o intrebare daca stiti:
Hertz-urile vin cu tot cu tweetere?
Scuzati daca pare o intrebare stupida,dar nu am mai facut comanda pana acum Smile
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iul 11, 2015 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RenunțĂŁ la ideea montĂŁrii boxelor pe spate, trebuie puse pe fațĂŁ și cele de fabricĂŁ anulate, nu-și au rostul Ăźn portierele spate, mai rĂŁu te ĂźncurcĂŁ.

Da, au tw.
Sus
ZonyStefan

MesajTrimis: Dum Iul 12, 2015 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa pun Hertz-urile pe fata si alea pe originale voi pune pe spate;
Din setarile aparatului voi pune sa imi bage mai mult pe fata decat pe spate,si asa pot sa folosesc pe cat duce aparatul hertzurile iar stock-urile cat pot si ele.
Oricum urmeaza un upgrade si la celalalte boxe,dar la urmatoarea plata!
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iul 12, 2015 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De banii care ii arunci pe boxele spate iei un amp pt. cele de fațĂŁ!
Sus
ZonyStefan

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2015 8:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar cu 2 boxe fie ele amplificate,nu reusesc sa ajung la acelasi nivel cu subwoofer-ul..tot timpul va trebui sa il tin la volum mai mic astfel incat sa nu se auda prea mult bass si prea putine inalte/medii
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2015 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba da, reușești.

ProbeazĂŁ ĂźntĂąi. CumpĂŁra un set pe fațĂŁ mai puternic iar amplificat sigur e ce trebuie.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum