Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Spatii pentru difuzoare pt Cielo

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
DJ19VEL

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 11:23 pm    Titlul subiectului: Spatii pentru difuzoare pt Cielo Răspunde cu citat (quote)

Salut! Am un cielo, iar ca HU am un mp3 Panasonic CQ-C1303NE destul de rudimentar dar isi face treaba. Pe fatza am boxele standard(extrem de proaste, le folosesc pe post de tweetere si nu le dau toata puterea pt ca s-ar sparge) iar pe spate am JBL CS2165 pe 16,5 ca sa se potriveasca cu spatiile de boxe originale ale mashini si ca sa nu fiu nevoit sa bag flexul in ea ca sa le largesc. Sunt destul de multumit de cum se aude....dar parca s-ar cere mai mult. Aveam de gand sa le mut pe cele din spate in ushile din fatza iar pe spate sa imi pun unele ovale tot JBL. Problema nu ar fii in spate ci in fatza in cazul asta....Se pot monta boxe de 16 in potriere? Sau a facut-o cineva pana acum? Problema la cielo este ca producatorul nu a lasat destule optiuni pt difuzoare....hai sa fim seriosi ce pretenti poti sa ai de la niste boxe de 10 pe fatza. Are cineva idei pe unde se mai pot inghesui difuzoare la cielo? A mai facut cineva? Va multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 11:41 pm    Titlul subiectului: Re: Spatii pentru difuzoare pt Cielo Răspunde cu citat (quote)

nu vad rostul sa pui nspe mii de difuzoare prin masina. daca nu e loc facut de producator ai sanse mari sa iasa un kitch. (sau cum s-o zice la treaba de mantuiala). mai bine investeste in niste difuzoare cumsecade pe fata, chiar si de 10 cm. o sa ramai surprins de ce sunt in stare niste difuri bune. uite
aici un exemplu. un upgrade mai mare il poti realiza cu un player superior, pioneer sa zicem.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Dec 04, 2006 6:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la cielo pe fatza ai geamurile actionate electric !?
dc da sa stii ca nu iti intra dif acolo ... doar dc le pui invers ... cu magnetul in exterior !
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 6:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am cielo!
eu zic sa pui in bord boxe de calitate, de ex http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/GTO/GTO427/
eu zic ca nu creapa HU ca sunt in 2 ohm,..si sunt printre cele maia bune la suspensie..adica nu ai sa mai auzi acel plescait cand bagi basii,...vei fi super multumit!!
iar pt viitor un amp+sub tot jbl,..ca fie in "ton"
nu are rost sa mai bagi boxe, ca nu ai unde, si eu vroiam lafel, camd mergeam cu ea,...dar iti ajunge dc iai ce ti-am zis +pe viitor sub si amplificator, se aude foarte bine in cielo!
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 10:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba o sa se arda. mai bine http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/CS/CS2104/. diferentele sunt mici. dar totusi...nu prea e termen de comparatie cu classic 424.
Sus
Addy14

Data înscrierii: 15/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o intrebare:care dintre dls 224,blaupunkt gt 102 sau jbl CS2104/ incap in bord la cielo? stiu ca toate sunt de 10 cm dar am inteles ca la unele sunt probleme cu magnetul.va multumesc
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 10:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta tu afli, masurand adancimea disponibila in bord. apoi compari cu urmatoarele adancimi ale difuzoarelor:
DLS 224: 50mm
jbl CS2104: 48mm
blaupunkt GTx102: 40mm
masoara cat mai exact te rog si completeaza la topicul "dimensiuni difuzoare diferite masini" de deasupra.
Sus
gamerul

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 9:44 pm    Titlul subiectului: Difuzoare pt Cielo Răspunde cu citat (quote)

Pe fata s-au montat si Hertz HCX 100 care au adancimea de montare de 55 mm si cu putin efort cred ca se pot monta si cele cu adancimea de 60 mm (DLS).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum