|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ChristiaN
Data înscrierii: 06/Oct/2006 Mesaje: 18
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 5:57 pm Titlul subiectului: Statia de acasa X( |
|
|
| deci, va rog ajutati`ma!! am o statie acasa cu 3 partitzii d`alea sa bag boxe. A, B si C, "+" si "-", left - right si rosu si negru.. stiti! si am 4 boxe, si bag de ex A si B si boxele care le bag la A si B la left nu merg. stiu ca n`are nici o treaba cu site-u da va rog ajutati`ma ca nush ce sa le fac si nu mai pot de draci. ms |
|
| Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 100
|
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cand o sa inveti sa scrii in asa fel incat cititorul sa nu depuna prea mare efort pentru a intelege ce vrei sa spui si cand o sa depasesti faza de a incepe o propozitie cu deci poate lumea o sa citeasca mai atent ceea ce ai scris si poate va incerca sa te ajute. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai cine sa te ajute...pun pariu ca nimeni nu intelege ce zici tu acolo...
eu am reusit sa descifrez ca un canal nu iti merge.
verifica siguranta ca poate are siguranta pe fiecare canal in parte si apoi
verifici firele,eventual filtru si daca nu e de aici verifica etajul final al amplifului. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Noi 26, 2006 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai statia tre sa aiba conectori.
vezi ca tre sa scrie pe undeva ceva cu "output"
acum conectorii aia au diferite forme....
pot fi suruburi cu o daura in ele u strangerea se face cu o piuliata cu plastic pe ea,pot fi conectori speakon si alte sisteme...
spunene despre satie e vorba (denumirea si marca).
mai mult ca sigur vei primi avertisment pt cuvintele scrise
pune poze cu ea din spate  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|