Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Statia in tra prea des in protectie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
solidconvert

Data înscrierii: 28/Aug/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2012 3:11 pm    Titlul subiectului: Statia in tra prea des in protectie Răspunde cu citat (quote)

Deci ideea este urmatoarea: am cumparat in urma cu aprox o saptamana de la cineva o statie Blaupunkt ema 460 si un subwoofer pasiv Blaupunkt gt series + kitul de cabluri. Produsele au fost sh, si montate pe masina celui care le-a vandut.
Le-am montat pe masina mea personal, asa cum trebuie zic eu (am tras firul de plus direct de la baterie, iar minusul este conectat cu surub si piulita direct pe caroserie in portbagaj. Ulterior m-am dus la un atelier specializat pentru efectuarea legaturilor la playerul masinii. Datorita faptului ca nu am avut iesiri RCA pe spatele Cd ului meu a fost montat un adaptor. Toate bune si frumoasa doar ca dupa aproximativ 7-8 minute de functionare amplificatorul se incalzaste mult si intra in protectie (ceva de genul se aprinde ledul rosu din spate si taie tubul dupa care mai bubuie de 2 ori si iar il taie si tot asa). Daca cobor volumul n-are nimic. Tin sa mentionez ca in urma verificarilor de la atelierul respectiv problema nu este de la legaturi sau reglaje ale amplificatorului. Cei de acolo au ajuns la concluzia ca probabil ampliful are ceva( si eu cred la fel pentru cine l-a vandut s-a dat lovit si nu mai raspunde la telefon... asta este mi-am luat teapa!... dar vreau sa-l repar daca merge, daca nu sa-l arunc pentru ca eu nu sunt genul sa-l vand la randul meu Laughing )

Marea mea rugaminte este daca cineva de aici ma poate ajuta cu o constatare si eventual o reparatie, in cazul in care se merita... daca nu se repara nemteste prin inlocuire Laughing .
Multumesc anticipat pentru raspunsuri... Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2012 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cauta pe forumuri si ai sa gasesti un meserias...Bafta!!!!!!
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2012 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

posibil ca treaba cu protectia sa fie din cauza ca pur si simplu il dai prea tare
prea mult semnal la intrare din acel adaptor)
eu mai ma ocupam cu reparatii , constatari si reglaje dar pt ca stau f prost cu timpul o fac din ce in ce mai rar
tu ai spus ca amplificatorul se incalzeste f mult deci cel mai probabil intra protectia la supra-temperatura
paprerea mea e ca amplificatorul nu are nimic si intra in protectie deoarece este folosit necorespunzator si cred ca ai nevoie de ceva mai puternic
Sus
solidconvert

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2012 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok!... dar imi trebuie sa-mi indicati pe cineva sau macar un atelier la care sa ma duc si sa constate ca este problema de semnal... asta daca Dvs. nu aveti timp... volumul eu zic ca nu este dat prea tare, in sensul ca spre exemplu de afara nu se aude muzica mai deloc asta in conditiile in care masina este un megane 2, o masina destul de slab insonorizata zic eu...
Sus
solidconvert

MesajTrimis: Mie Aug 29, 2012 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

update: am verificat ampliful la un atelier specializat si se pare ca n-are nimic... cineva de sus vb despre setari... se pare ca a avut dreptate...
Ma poate ajuta cineva cu setarile astea... fac cinste bineinteles... Laughing
Sus
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2012 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Duminica dupe ora 13 eu sunt disponibil daca vrei o mana de ajutor.

Iti las un nr pe privat daca vrei.

solidconvert

MesajTrimis: Vin Aug 31, 2012 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult pentru amabilitate... intre timp am rezolvat cu ajutorul user ului alexandru.antrax
Laughing
Se poate inchide!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum