| |
| Autor |
Mesaj |
danny_ploiesti
Data înscrierii: 09/Feb/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 7:02 pm Titlul subiectului: Stie cineva ceva despre difuzoarele Blaupunkt? |
|
|
Am gasit difuzoare blaupunkt foarte frumoase si accesibile ca pret insa nu stiu daca de aud bine! Are cineva sau a avut cineva sa-mi spuna si mie care este parerea lui despre ele?  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| am eu de 20cm din seria veche pe un cielo si vreau sa zic ca se aud foarte bine si clar, iar la putere mare nici macar nu distorsioneaza, adica amplificate. sincer preturile pe piata mai sunt dictate si de alti factori (multi alti factori), nu neaparat calitatea produsului respectiv. |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 1:26 am Titlul subiectului: |
|
|
tot ce pot sa spun si eu e ca sunt impresionat de calitatea blaupunkturilor de pe logan.
suna foarte bine pentru niste "cartoane"
luand in considerare cat sunt de zgarciti cei de la dacia in ceea ce priveste dotarea loganurilor, celelalte serii de difuzoare blaupunkt, implicit cele superioare, nu pot sa sune decat mai bine |
|
| Sus |
|
 |
danny_ploiesti
Data înscrierii: 09/Feb/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc baieti ca mi-ati raspuns! Din cate am vazut de pe forum ii ajutati pe toti cei care au nevoie de raspunsuri si de sfaturi! Sunteti tari!
Ce ziceti de difuzoarele coustic? Se merita sa le cumpar? |
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Coustic-urile sunt bunicele, din cate am auzit. Mai ales direct pe HU.
De Blaupunkt pot confirma parerea generala: sunt bunicele. Am avut o pereche de 13 coaxiale puse pe spate la un Clio Symbol si m-au lasat cu gura cascata. Se auzeau foarte clar pe casetofonul (nici macar cd-player) stock - 4x15W. _________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
|