Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

stie cineva ceva?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Dan L

Data înscrierii: 19/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 1:12 am    Titlul subiectului: stie cineva ceva? Răspunde cu citat (quote)

mi-am luat un mp3 player Sony CDX-GT310 http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/_CDX-GT310/ si niste boxe pt spate tot de la sony XS - F6947R http://www.ecumparaturi.ro/electronice/11725/boxe_auto_sony_xs-f6947r si as dori sa imi iau ceva de calitate si pe fata (pt o dacie 1310....cred ca merge ceva de 10-13cm maxim nu?) ce mi-ati recomanda tinand cont de ce am luat pana acum?...........sunt ok cele cumparate pana acum?(boxele le-am probat si zic eu ca e de remarcat claritatea sunetului)...........pana in 1mil lei vechi cu indulgenta 1,2Smile Smile ca nah totusi m-au costat ceva cele luate pana acum si cum ziceam pana la urma e dacie.......va multumesc anticipat..........

Ultima modificare efectuată Dan L la Vin Feb 08, 2008 7:08 pm, modificat de 3 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rafy
Pasionat

Data înscrierii: 06/Feb/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 1:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/ asa http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_542/
treaba sta altfel si eu am tot Dacie 1310 si bine imi place cum se aud difurile de pe fata dar parca totusi ar suna mai frumos antifonate usile asa ca vezi ce difuzoare cumperi si sa faci cumva sa iti antifonezi si usile Very Happy
Sus
ramses862003

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca esti multumit de calitatea sunetului la Sony at ai putea opta pt http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1325/
dar ideal ar fii sa-l asculti pe Rafy ca se stie si sa iei acele Coustic( daca le gasesti)! Nici Blaupunkt-ul nu suna rau...cel putin de fratele mai mare am ramas impresionat!
ps: Rafy: Dacia rullez!!!
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti putin si sa ma pui ceva bani sa iti iei http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/. chiar daca e dacie mai bine iti pui un sistem pe fatza sa se auda bine decat sa iti pui niste coaxiale si sa nu fii multumit de sunet
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe toti va aud cu dacia rullz....dar oltcit rullz cand o fi ? Embarassed
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

moga_mihai a scris:
pe toti va aud cu dacia rullz....dar oltcit rullz cand o fi ? Embarassed
ai oltcit Twisted Evil ?
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...mi l-a dat nasa mea pe gratis... Embarassed Rolling Eyes
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 1:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lasa ca e ft bun stai linistit Evil or Very Mad cauta pe net pe you....e scrie YBO si o sa fii uimit ce se poate face dintr-un oltcit
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bne....da-mi 2000 de E sa-l fac si yo la fel Very Happy Laughing
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fiti cuminti ...... ati vazut ce-a patit ala cu SGM-ul
nu-i de joaca cu puterile astea pe masini neconcepute pt asa ceva

intr-un fel mergi cu dacia cu 170 de cai si altfel mergi cu un bmw de aceeasi putere
asta e un hobby care te poate duce la 2 m sub pamant
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce a patit sgm Neutral ?
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 2:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai este .... adica s-a facut .... 2 Shocked
http://youtube.com/watch?v=YvyWCm4csvE

voi nu va uitati la stiri ?
Sus
Rafy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi_0106 a scris:
fiti cuminti ...... ati vazut ce-a patit ala cu SGM-ul
nu-i de joaca cu puterile astea pe masini neconcepute pt asa ceva

intr-un fel mergi cu dacia cu 170 de cai si altfel mergi cu un bmw de aceeasi putere
asta e un hobby care te poate duce la 2 m sub pamant

adi stai linistit ca eu unu nu sunt "reisar" poate nici mihai dar i-am spus sa caute asa sa vada si el ca totusi nu are o masina "naspa" PS la SGM sunt multe de povestit ft multe si oricum masina nu era pe mana celui care a facut-o atunci cand a avut loc accidentul si asta spune multe. PPS deviem de la TOPIC. Laughing
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si a dat si 3000 de euro pe ea...ce.....nu mai zic Neutral Mad
ramses862003

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai sa-ti explix.....dacia rullz din start...urmat de olcit....
apropo: prietenul meu...are un peugeot 206, motor 1,1...totusi e peugeot de 2 ani....si eram 2 in masina...si ne-a luat unu cu olcit si erau 5 persoane in masina....asa ca iti zic un lucru! daca motorul e reglat klumea...olcit rullz!!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum