Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Stinger "speaker kit" sau "custom RKC 4"

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 5:23 pm    Titlul subiectului: Stinger "speaker kit" sau "custom RKC 4" Răspunde cu citat (quote)

Salut tuturor.... Doresc si eu cateva sfaturi in legatuta cu materialele de insonorizare. doresc sa achizitionez un set de difuzoare pe componente infinity REF 6510cs care vor fi montate in usile unei dacii din '86 .Tabla goala si fata de usa din acel carton de slaba calitate acoperit cu plastic nu va da nicidecum o rezonanta prea placuta ,asa ca m-am gandit macar la un chit de insonorizare pt 2 difuzoare si anume la Stinger speaker kit care contine 2 folii de 25X25 cm. am vazut si varianta Stinger custom RKC4 care contine o folie de 45X80 cm . Intrebare : este asa mare diferenta intre cele 2 materiale?.... mai ales ca varianta 2 ajunge pt o suprafata mai mare de insonorizat. Cu care din cele doua variante obtin rezultate mai bune? diferenta de pret dintre ele fiind de doar 70 de mii?Astept raspunsuri ... multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 5:32 pm    Titlul subiectului: Re: Stinger "speaker kit" sau "custom RKC 4&q Răspunde cu citat (quote)

crede-ma..cu ele, fara ele, va fi cam la fel la portiera de dacie berlina. daca poti face un efort financiar mai mare sa cumperi: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Door_Kit/
atunci da, vei avea rezultate. ptr dacia berlina, recomand sa izolezi atat pe interior (adica tabla exterioara) cat si tabla interioara, si sa astupi complet gaurile. daca nu se poate, dintre cele 2 enumerate de tine, as merge pe RKC 4, materialul ramas poate fi folosit la astuparea catorva gauri.
Sus
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci pentru raspuns ... sincer sa fiu si eu as fi mers tot pe varianta 2 pentru surplusul de material... dar ma gandeam in acelas timp sa nu fie o diferenta mare intre cele doua materiale si sa fie mai avantajoasa prima.
Dar acum m am convins voi merge pe RKC4 . Kitul pentru intreaga suprafata a usilor la 229 ron este o investitie prea mare pt o dacie care sper ca pana in vara va fi schimbata cu ceva mai nou dupa 2000 nu m am decis inca ce model (si NU dacie)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum