Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Stiti ceva magazine de scule audio SH in zona Arad/Timioara?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Ciochy
Pasionat

Data înscrierii: 17/Noi/2008

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

6 mm diametru Very Happy ... wow tu ce cabluri ai ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Iul 30, 2009 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cablu e improvizat (l-am luat de la cablurile care dai la alte masini curent ca era facut "manual" de cineva mai priceput) e cablu de 35mm^2 daca nu ma insel e din cupru infasurat am facut niste poze, te poti uita la Prezentari sisteme -> dacia 1310 L

si vreau niste papuci ca vreau sa corectez unele improvizari si sa fie mai frumos din punct de vedere atat estetic cat si sa nu apara interferente sau scurt
Sus
calin_nebunu
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2007
Locație: Arad

MesajTrimis: Joi Iul 30, 2009 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei ma pot intalni eu cu tine si te duc aolo. Off topic: radiaru_clonat=>mi-ar face placere sa ne intalnim daca tot suntem din arad, o bere ca baietii
Sus
Ciochy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iul 30, 2009 10:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de locatia aia moskeea, stiu cum sa ajung am aflat, ma duc azi in drum spre tm ms Very Happy ... sa vad prin tm cum ma descurc
Sus
calin_nebunu
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iul 30, 2009 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok bafta Smile e destul de incalcita si te rog sa vi si pe la mine cu o lista informativa. Ms
Sus
Ciochy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iul 30, 2009 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ma uit daca dau de careva
Sus
Ciochy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iul 30, 2009 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n-am gasti absolut nimic ... SH (second hand nimic) ... soclu era acolo la moscheea 75lei fara siguranta Very Happy
Sus
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Iul 30, 2009 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oau, pai atunci mai bine aici la oradea 12 lei soclu Smile) inchepe si cablu de 6 mm dar trebuie sa scoti inelul pentru cabluri mai mici

mersi mult Ciochy
Sus
calin_nebunu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 01, 2009 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa iti spun. Sunt 2 magazine pe Lucian Blaga pe partea dreapta cum mergi in jos pe strada si au inceput de vreo 2-3 luni sa aduca scule car audio si conectica poti incerca acolo...
Sus
Ciochy
Pasionat

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2009 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam tarziu am plecat din zona, dar poate e informativ pt cei din zona Very Happy mersi
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2009 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ciochy a scris:
n-am gasti absolut nimic ... SH (second hand nimic) ... soclu era acolo la moscheea 75lei fara siguranta Very Happy

Nu cred asa ceva ai inteles gresit probabil....acolo mi-am montat si eu sculele si vreau sa iti zic ca pe un kit de 10 mm plus manopera si inca 6 metri cablu +/- pentru sub am dat v=in jur de 2 mil.
Sus
Ciochy
Pasionat

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2009 7:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am inteles gresit un soclu de AWG 0 e cat palma de mare ... atat era pretul/ atat este pretul peste tot sunt socluri si mai ieftine dar acesta era Stinger ... asta e ,Very Happy aici vb de 50mm^2 - 70 mm^2 etc
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2009 7:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ma duc la Radu, la cel la care ai fost tu sa imi montez Rx mono....si tot cablu si soclu de 50 imi pun si nu este atat cat ai zis...si tot Stinger. Soclu cu siguranta este 70 lei.
Sus
Ciochy
Pasionat

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2009 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

70-75 cu fara nu prea e mare diferenta cand 5 lei ii siguranta ... e totusi scumpa, in alt loc au zis ca au avut la 55 lei cu siguranta so ... pe vreme de criza cauti sa reduci din orisice Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum