|
Autor |
Mesaj |
in_zale
Data înscrierii: 26/Iul/2006 Mesaje: 47 Locație: 192.168.0.1
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 2:19 pm Titlul subiectului: sub 20 cm |
|
|
salutare! as vrea dak se poate un proiect pt un subwoofer de 20cm si dak se poate si recomandari cu privire la difuri!
nu vreau difuri mai mari de 20! ca nu vreau sa raman fara masina!
Cu privire la tubul de la SAl de 20cm ce ziceti? ii ceva de el? e k pt o dacie? |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
in nici un caz sal... e un tip aici pe forum care are de 30 si nu se aude dar ala de 20 gandestete....
cati bani dispui sa dai pe dif ....? |
|
Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar pe amplificator?
Daca il ai deja, ce model e? Cati W? |
|
Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amplif nu am deocamdata! Dar oricum nu o sa-mi iau unul puternic, 2x50W imi ajunge! Nu vreau sa am o discoteca pe roti si sa deschid geamul sa auda lumea ce tare sunt eu! Cu privire la dif nush nu mai mult de 50 de euro! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca subwoofer de 20 de cm iti recomand DLS W308 sau JBL 804D.
Ne ajuta o_kh3 cu niste estimari de incinta...
cred ca JBL-ul merge intr-o incinta mai mica dar nu sunt sigur.
Pentru ambele iti trebuie un amplificator gen Magnat Rock 400 sau Blaupunkt GTA 275 (sub 3 milioane).
Ce difuzoare vrei? Ce dimensiune? Le vei lega la player banuiesc, nu? Ce player ai? |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
producatorii recomanda incinte bass reflex de 18-19L .... dar cu un fs putin ridicat.... se poate face incinta mai mare pt a cobori mai bine in frecventa... inca nu am simulat nimic o sa vina si simularile...
despre difuzorul dls ... pot sa iti spun ca se aude foarte bine ... eu l-am ascultat pe fratele lui mai mare de 30 ... jbl-ul nu l-am ascultat dar un preten a facut ceva frumos cu doua diufzoare dastea si e foarte multumit de ele...
asteapta sa simulez si atunci iti voi spune cu incredere pe ce difuzor sa mergi |
|
Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoare am si le amplific de la un DEh-2820MP recent luat! Am doua difuri 16''x9'' JVC de 100WRMS pe spate si doua de 13 ceva slabutz o sa le schimb si pe alea in curand. Dar pana crapa mai este! dintre cele doua difuri pt sub JBL-ul pare mai performant si cred ca s-ar descusca bine si in alta masina! Astept sfaturi cu privire la incinte, poate aveti ceva proiecte si cu DLS-ul si sa vedem care este mai bun! |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok deci nu te lasa influentat de firme si alte chestii cum zicea un domn pe aici ( vladutz) imi iau jebele ca cica se aude calumea ... nu zic ca difuzoarele JBL se aud calumea.. dar la fel de bine se aud si difurile DLS(cauta pe net sa vezi cate premii au luat eu am ramas uimit... nu cred ca JBL a strans atatea )
acum cele doua difuzoare au performante asemanatoare si destul de bune pt cei 20cm.... daca vrei tu sa para de firma si calitate mergi pe jbl... daca vrei calitate mergi pe dls.....
ca pret o sa ma consult cu pretenul meu si iti voi spune cat te costa... va fi un pret destul de bun
o zi buna !!!! |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai chef sa te joci cu sub-uri de mici dimensiuni, ce ar fi sa te gandesti la difuzoare de bass de 16 cm. Cred ca putem sa iti aducem ceva spectaculos de la JL Audio. Si daca 0_Kh3 will work his magic si iti face o incinta beton, poate il faci pe Mihai, posesorul unui Helix de 20cm, unicat in Romania, care scoate un bass INCREDIBIL pentru dimensiunea cel putin "piticoata".  |
|
Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Mie Aug 09, 2006 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicioadata nu mi-a placut sa platesc mai mult pt firma, deci daca ziceti ca DLS-ul are aceleasi performante la un pret si mai mic sunt total de acord cu voi! V-am spus am o Dacie berlina, deci oricum nu mi se merita sa investesc sume mari pt aceasta masina, si banuiesc ca acest difuzor pus intr-o cutie facuta ca la carte va avea performante bune si intr-o alta masina! Problema mea este spatiul, deci as vrea ca incintele difurilor sa nu ocupe mult spatiu! Daca sunt adevarate informatiile de pe site-ul lor cu privire la incinta, 18L nu mi se pare o incinta mare, e chiar ok!
Cu privire la difurile JL Audio la ce pret le-ati aduce? |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 2:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Trimite te rog o cerere de oferta pe contact@be-loud.ro si iti voi trimite o oferta in cel mai scurt timp posibil |
|
Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca m-am razgandit in privinta difurilor de la JL! M-am uitat pe un site din germania, iar la diful de 16 pretul era de 149 euro si cel de 20 la 159, putin cam mult dupa bugetul meu!
In principiu raman pe DLS, dar in privinta incintelor daca aveti ceva proiecte as fi bucuros sa le primesc(in_zale1088@yahoo.com). Acest dif cum ar suna mai bine in incinta sealed sau bass-reflex?
Astept parerile voastre! |
|
Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Sâm Aug 12, 2006 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ma ajuta nimeni in privinta incintelor!??
Iar ampliful Blaupunkt GTA275, este bun pt acest dif?(DLS-ul)
Sau ar suna mai bine cu un dif de 25, Magnat sau WCC? cu acelasi amplif. |
|
Sus |
|
 |
|