Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sub + Amp pt Astra H

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
sdt

Data înscrierii: 30/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 12:24 am    Titlul subiectului: Sub + Amp pt Astra H Răspunde cu citat (quote)

Acesta fiind primul meu thread pe acest forum doresc sa salut totzi utilizatorii si sa le multumesc anticipat celor care ma vor ajuta Smile

As dori un sub care sa completeze lipsa de bass a difuzoarelor masinii , caut calitate, nu zgomot dar cu un buget de 600 RON si cu foarte putine cunostiinte in materie am mare nevoie de niste sfaturi

M`am gandit sa achizitionez unul din packurile promotionale dar nu stiu daca e o alegere foarte bune, astept pareri si sugestii Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sdt

Data înscrierii: 30/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 1:03 pm    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

Am primit un private message prin care mi se recomanda un subwoofer si o statie kicker http://www.soft-vision.ro/en/product/11 a ascultat vreodata cineva asa ceva ?
Dupa ce m`am uitat putin pe net mi se pare o solutie foarte potrivita dar mai astept sugestii deoarece momentan nu dispun de toata suma de bani
M`ar interesa si ceva mai ieftin dar calitativ nu puternic Smile desi sunt convins ca la o asemenea suma nu se poate cere luna de pe cer Smile)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum