Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sub + Amplif pt AVENSIS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
cpx

Data înscrierii: 15/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 11:50 am    Titlul subiectului: Sub + Amplif pt AVENSIS Răspunde cu citat (quote)

Am o Toyota Avensis din 2001 si ma gandeam la Magnat Reflex bass pack 300
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Reflex_Bass_Pack_300/

Cum o sa se auda?
Masina este asta...bineinteles nu e cea din poza Smile Portbagaj despartit de habitaclu...
http://tuning.fosgate.ee/catalog/images/orciari/orc_00257.jpg

Si mai mentionez ca am Cass cu CD din Fabrica
http://www.autovit.ro/pozemari/5/8/9/1/6258910003.jpg

Se poate monta Amplif si sub? sper ca da....
Astept raspuns
Multam.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da se poate monta amplif si sub. exista niste adaptoare hi-low care ofera un preout.
Sus
cpx

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ms frumos. Astept raspuns si despre sub si amplif ...sunt tare curios cum se aude..daca a ascultat cineva?
Si inca o intreabare am vazut ca scria montajul gratuit...unde se face? si cat dureaza>?

Merci anticipat!
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cpx a scris:
Si inca o intreabare am vazut ca scria montajul gratuit...unde se face? si cat dureaza>?

daca nu ma insel instalarea se face la baietii de la be-loud. cu durata cred ca e in functie de masina, dar in principiu cam 1 ora jumate
Sus
cpx

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ms pt raspuns....
inca ceva ma mai intereseaza..daca stie cineva cum se aude si din experienta cuiva daca s-ar auzi bine pe masina mea???

Multumesc pt raspunsurile de pana acum..! Very Happy
Sus
cpx

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 10:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am rezolvat..a fost nevoie intradevar de un adaptor high-low..si am optat pt pachetul streetracer...un baiat de acolo mi-a spus ca se aude mai bine..si asa a fost...sunt super multumit de produse si de montaj.
Sus
bogo4all
Pasionat

Data înscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da-ne mai multe detalii despre cum s-a montat adaptorul si fa poze sa vedem si noi Smile.
cpx

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adaptorul a fost montat in spatele bordului ... cred ca are vreo 6 fire de intrare (2 impamantarea) iar 2 perechi de 2 pt boxele de front. si bineinteles iesire RCA. Recunosc ca s-a chinuit un pic baiatul care l-a montat a trebuit sa dea toata consola jos. dar a iesit super bine. cablurile pt sub trase prin prag nu se vede nimic . Foarte ok.
poze o sa fac cand o sa ajung acasa si o sa le pun.
Sus
bogo4all
Pasionat

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de pe be-loud l-ai cumparat? esti multumit de cum suna ?
cpx

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da sunt super multumit...bine la mine e alta problema..eu am boxele pe usi din fabrica..si ar cam trebuii sa umblu si la alea..dar de sub sunt super multumit. cred ca e cel mai bun raport calitate pret din cate am auzit..
cu tot cu montaj si adaptor high-low am dar vreo 6 mil 2 sute.
Sus
bogo4all
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poze ceva? nimic?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum