Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

subiect interesant

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 2:59 pm    Titlul subiectului: subiect interesant Răspunde cu citat (quote)

A comandat cineva vreodata de pe acest site?? www.sonicelectronix.com
Sunt unele chestii acolo foarte interesante, da mi se pare cam mare riscul, de aceea va intreb daca stiti careva cat de sigura e treaba. Merci baieti

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-as risca sa aduc de acolo.
Pana acum nu am citit de probleme (in state cel putin) legate de ei.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Confused , cred ca ar fi bine sa comand ceva ieftin sa vad daca vine. Oricum la 100 $ ajungi cu tot cu transport, si daca vine atunci pot sa mai comand si alte chestii. Oricum ce e rentabil sa iei de acolo is lucruri scumpe, la alea chiar faci economi de pana la 50% fata de ce e la noi..............
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde de la caz la caz cum faci economie...lucruri ieftine si grele nu se merita sa aduci. Dar ceva mai usoare si scumpe...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai aia ziceam..............la lucruri scumpe faci economie..............nu la cele ieftine................cred ca o sa-mi comand un detector de radar, asa pentru a vedea daca ajunge Laughing , si dupa aia, cand mai fac ceva bani, ceva rockford fosgateuri Laughing
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum