|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
audia4
Data înscrierii: 28/Oct/2010 Mesaje: 11
|
Trimis: Joi Oct 28, 2010 6:15 pm Titlul subiectului: subwf activ...am nevoie de ajutor! |
|
|
..am si eu un audia4 din 2005 ce are sunetul lui original
si as vrea sa.l mai ,,ajut,, un pic cu un subwf activ.El are deja unul in portbagaj dar nu imi place cum se aude,scoate un harait suparator!
intrebare:
-stie cineva dak acest player original are iesire RCA?dak nu cum pot proceda pt k nu am boxe pe spate decat in portiere si nush cum m.as putea lega!
-si imi puteti da sfaturi in legatura cu ce as putea achizitiona la vreo 600lei?
Multumesc tuturor!ast rasp voastre  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Joi Oct 28, 2010 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
s-o luam cu inceputul ...
hu originale 99% nu au iesire rca
problema se rezolva cu adaptor high low , legat la 2 dintre difurile masinii ... sau la un singur difuzor al masinii ...
subwooferele active costa ceva mai mult, tocmai pentru ca au avantajul dimensiunii reduse ... la 600ron sincer nu stiu ce activ iti poti lua, decat unul destul de sLaB _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
audia4
Data înscrierii: 28/Oct/2010 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Oct 29, 2010 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ms pt rasp!nu vreau ceva sa m scoata din masina ci s am si eu un bass mai profund! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|