|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
DODORUS
Data înscrierii: 07/Oct/2012 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Apr 24, 2013 11:23 am Titlul subiectului: Subwofer JBL + Amplificator Blaupunkt - Cluj Napoca |
|
|
| Vand Subwoofer Jbl CS1204T (250w RMS) si Amplificator Blaupunkt EMA 255 cu certificat de garantie valabil inca 20 de luni. Produsele se completeaza foarte bine si sunt in cea mai buna stare. Pretul este de 400 de lei si nu este negociabil. |
|
| Sus |
|
 |
sound_pioneer
Data înscrierii: 14/Iul/2012 Mesaje: 10 Locație: Bistrita
|
Trimis: Mie Iun 12, 2013 4:04 pm Titlul subiectului: Re: Subwofer JBL + Amplificator Blaupunkt - Cluj Napoca |
|
|
| DODORUS a scris: | | Vand Subwoofer Jbl CS1204T (250w RMS) si Amplificator Blaupunkt EMA 255 cu certificat de garantie valabil inca 20 de luni. Produsele se completeaza foarte bine si sunt in cea mai buna stare. Pretul este de 400 de lei si nu este negociabil. |
Buna,
Aveti si niste poze cu ele? |
|
| Sus |
|
 |
DODORUS
Data înscrierii: 07/Oct/2012 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Iun 19, 2013 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu pot sa incarc poze,nu stiu de ce. Lasa-mi un pm cu adresa ta de mail si ti le trimit acolo. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|