| |
| Autor |
Mesaj |
gabyr92
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 4 Locație: Suceava
|
Trimis: Lun Mar 03, 2014 12:08 am Titlul subiectului: Subwoofer 100W |
|
|
Buna seara, sunt nou pe aici si in lumea difuzoarelor ca sa ii zic asa, felicitari pentru acest minunat forum, as avea nevoie de cateva pareri in privinta unui subwoofer care va fi instalat intr-un astra g hatchback, nu am nevoie de un bass foarte puternic insa as vrea ceva care sa completeze ceea ce nu reusesc sa scoata boxele stock de pe portiere, detin o statie de amplificare alpine MRH-T305 de 100w rms pe 4 ohmi, cu ce difuzor as putea sa o montez? ma gandeam la acest JL http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/JL-Audio/8W1V2-4/ (sau alte pareri?) in ce incinta ar suna mai bine?
Din acesti 100w reusesc sa am un bass decent? sau mai degraba scap de statie si imi cumpar ceva mai puternic?
UH-ul este un Sony xplode cdx-gt300.
Multumsc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Lun Mar 03, 2014 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut, amplificatorul trebuie sa fie mai puternic decat subwooferul; JL Audio nu stiu daca mai gasesti de nou pe la noi; cu 100w curati poti sa obtii ceea ce iti doresti. |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Mar 03, 2014 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Are dreptate Jarell,Watti putini nu inseamna sunet mai slab.La difuzoarele cu RMS mic eficienta este mai mare ! |
|
| Sus |
|
 |
gabyr92
|
Trimis: Lun Mar 03, 2014 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Atunci ce subwoofer imi recomandati pentru aceasta statie? |
|
| Sus |
|
 |
gabyr92
|
Trimis: Mar Mar 04, 2014 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar despre acest subwoofer ce parere aveti? DLS W308B |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Mar 05, 2014 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Eu zic ca o varianta foarte ok este acest difuzor :
- http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Hertz/Dieci/DS-25.3/
Este mai mare decat cel de la DLS si chiar daca suporta o putere mai ridicata are sensibilitatea mai buna.
Ca si incinta iti recomand inchisa mai ales daca doresti doar o completare corecta si nu bubuiala. |
|
| Sus |
|
 |
gabyr92
|
Trimis: Mie Mar 05, 2014 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
As vrea sa obtin ceva de genul cum au masinile subwoofer din fabrica insa ceva mai de calitate, aici m-ai citit la faza ca nu vreau bubuiala , vreau sa fie bass insa nu sa imi vibreze masina din toate incheieturile  |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Joi Mar 13, 2014 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau poti sa te uiti la Seria E de la Alpine. Sunt sub-uri decente, care ofera o calitate decenta la pretul dat.
Mai poti sa te uiti si pe piata de SH sunt o gramada de vaiante. Nu trebuie decat sa alegi un producator decent, si o incinta inchisa daca vrei doar sa completezi in gama de frecvente joase. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
|