Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer 12" Ground Zero Radioactive + cutie
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 10, 2007 9:26 am    Titlul subiectului: Subwoofer 12" Ground Zero Radioactive + cutie Răspunde cu citat (quote)

Vand subwoofer 12" GZ Gama Radioactive 500 W RMS+ cutie! Pret 500 RON
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRB_12BT/

Tel: 0765.317.028
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2007 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

450 RON Smile Exclamation
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 8:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai da si tu niste detalii... in ce stare e, de cand il ai, garantie ceva, cu ce statie s-a dat in el... si alte detalii pe care numai tu le stii...
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 9:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile e in stare f buna parerea mea, nu este lovit, zgariat, a functionat la volum moderat, pentru ca la maxim imi zbarnaie toate plasticele si ma enerveaza. are 9-10 luni de functionare, amplificat de un GZ titanium monobloc 2500TX, adica 1X300 @ 4 ohm. cineva inteligent mai demult a tras de o bara de protectie si a ridicat cutia, iar acum cand merg prin bucuresti, vibratii, gropi mai iese bara din partea stanga. se rezolva usor cu putin silicon,dar o data la o luna cand gaseam bara iesita nu ma deranja asa mult sa o infig la loc!
Sus
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

400 RON Exclamation pret nou este in jur de 659.9.
Mi-au venit celelalte subwoofere! il dau ca sta degeaba!
Sus
Zdrang
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incinta e sealed sau BR?
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BR
Sus
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 12:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze ca sunt OFF topic..dar am si eu o intrebare...are putere in el??? se aude bine ??? coboara bine??? imi achizitionez si eu unul akum nou si nu prea a ascultat nimeni...am auzit de GZ ca sunt monstrii in frecvente joase...asa este?
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 8:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru mine era prea mult, si pentru cum ascultam eu. Toti care l-au ascultat si avea altceva in masina (majoritatea tuburi si BR infinity, jbl si alte marci ampificate de JBL, DLS ) au spus ca este diferenta! eu o sa merg cat de curand pe 2 X GZ radioactive de 10" in sealed, amplificate de 500 W RMS @ 2 ohm, iar in toamna le vand pe toate, cu tot cu masina Smile
Sus
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2007 9:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

UP! 400 RON
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2007 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu vrei un JBL GTO 1260 BR la schimb? are vreo 3 luni si e in stare perfecta, mie mi se pare ca se aude foarte bine, dar daca tu zici ca GZ este peste asteptarile tale si vrei ceva mai slab... Smile
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2007 4:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am luat deja doua GZ radioactive de 25 cm care le pun in incinte sealed. nu le-am montat inca din pacate!
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat vrei doar pentru difuzor si barile alea??
Sus
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 9:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu il dau decat asa cum este! nu vreau sa raman cu nimic!
intre timp m-am hotarat sa vand si am si vandut si statiile+ condensator+ cele 2 subwoofere noi unei persoane, am ramas doar cu subwooferul asta in cutie! masina o sa o scot la vanzare!
pe langa subwoofer ar mai fi de vanzare si un pioneer deh 6700 MP, daca este cineva interesat!
Sus
Scratchy2006
Pasionat

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Braila

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pe HU cat vrei?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum