Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer Alpine.Care e recomandat?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
AsAs1n8eR

Data înscrierii: 04/Mai/2008
Locație: Cluj

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 6:55 pm    Titlul subiectului: Subwoofer Alpine.Care e recomandat? Răspunde cu citat (quote)

Intentionez sa cumpar un kit compus dintr-un amplificator si un subwoofer Alpine.
M-am hotarat asupra amplificatorului MRP-M500 si asupra subwooferului SWR-1222D sau SWR-1242D . Aici intervine dilema.Care ar merge mai bine cu amplificatorul.Ma gandesc ca acela cu 4+4 pentru ca daca l-as lega in paralel mi-ar da 2 Ohmi.Dar nu sunt sigur.Si inca ceva.care e motvul pentru care au 2 bobine Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
malakay088
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: in sound....

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 7:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/supeer-oferta-de-vanzare-t5667.html intra aici poate esti interesat....statie+sub de care vrei tu..
AsAs1n8eR

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va trebui sa refuz oferta.Vreau sa le cumpar noi si vreau ca toata linia sa fie alpine.Spor la vanzare.
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chestia asta cu toata linia sa fie la fel.............mi se pare o prostie................iei ce-i mai bun de la fiecare Laughing
AsAs1n8eR

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta e decizia mea.In legatura cu intrebarea, care e solutia mai buna?Care e mai compatibil.
Sus
Schetzu
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2006
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fara dubii, cel cu 2 bobine de 4ohmi e mai bun. il poti lega in 2ohmi unde vei avea 500W din statie in loc de 300W pe varianta de 2x2ohmi (rezultand 4ohmi)
exista 2 bobine pentru a creste puterea wooferului si totodata pentru conexiuni mai usoare rezultand din diferitele combinatii de impedante.

raverush

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 4:10 pm    Titlul subiectului: raspuns Răspunde cu citat (quote)

Eu il am pe cel la 4 ohmi si este grozav. Am un bmw 318 din 2003 si vreau sa zic ca rupe tabla pe el. O sa fac niste filmulete sa ti-l arat. Ai grija la incinta este foarte importanta sunt cativa baieti pe aici care le comercializeaza, pot sa iti recomand si eu unul daca vrei. Inca ceva...eu l-am cumparat cam acum 1 luna. vezi ca nu o sa il mai gasesti mai pe nicaieri si o sa imbatranesti dand telefoane. Eu abia l-am gasit pe un site pe net cu vreo 300 de mii mai scump si cu tot ce am dat la curier a facut in total 5.5 milioane. Deci e ceva....
Nu stiu daca ai amplificatorul sau nu dar ai grija ce cabluri ii iei...nu te juca cum m-am jucat eu cu niste firicele de 300 de w. Sa iti iei cabluri sa aiba cel putin 0.8 cm in diametru ca altfel ti le topeste statia la puterea asta si legat in 2 ohmi. Spor la cumparat si sa imi dai un pm cu id-ul tau daca nu gasesti pe nicaieri sa cmperi sa iti zic de unde l-am luat eu. Eu l-am luat si cu 2 ani in loc de un an garantie
Sus
AsAs1n8eR

MesajTrimis: Lun Mai 05, 2008 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci multumesc pentru lamurire.Cablurile ma gandeam sa le iau alea de la Dietz ca am vazut ca le recomandati.Acum nush care ar fi mai recomandat, stiu ca daca iau cel mai gros o sa am loc pentru adaugirii ulterioare dar acum nu vreau sa dau milioane pe un kit.In legatura cu incinta ma gandeam sa imi fac eu una.Va mai cer ulterior pareri oricum.Acum vreau sa cumpar amplificatorul + subwoofer + kit amplificator.Ulterior urmeaza sa iau restul.Adica un HU si medii mai performante ( momentan am un sony xplod CDX -GT111 si medii sony XS-F1325).Se aud cam naspa dar momentan merg.Vreau sa am prima data toata gama si dupa aia renovez si restul gamei.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum