|
Autor |
Mesaj |
Baxter
Data înscrierii: 18/Iul/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 12:19 pm Titlul subiectului: subwoofer + statie |
|
|
salut, alex imi pare bine
as dori si eu cateva informatii si sfaturi daca se poate:
am un peugeot 307 model 2005, cd-playerul e din fabrica boxele de pe fata spate sunt jbl.
as dori sa pun o statie si subwoofer, nu vreau sa se auda tare si distorsionat ca nu vreau sa-mi cada geamurile:)))) vreau sa se auda clar acel bass pe care toti il vrem ))) , ce imi recomandati pls
ar mai fi o problema nu vreau sa renunt la cd si la comenzile de pe volan
astept raspunsuri, multam mult |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
mirciulik tot cu 307 si-a pus muzica la noi saptamana trecuta si a fost multumit.. Iti recomand si tie acelasi subwoofer, DLS W312B in cutie bass reflex; pachet complet aici
Pe langa asta iti mai trebuie un adaptor high low (35 ron) pentru ca player-ul original nu are preout-uri. |
|
Sus |
|
 |
Baxter
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha merci mult ce mai vreau sa te mai intreb pt o calitate mai buna a sunetului mai trebuie sa bag prin statie si boxele sau le las asa
ce recomanzi? |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru o calitate mai buna a sunetului schimbi cd player-ul in primul rand... dupa aia amplifici difuzoarele dar depinde de difuzoare... Ce difuzoare JBL ai? |
|
Sus |
|
 |
Baxter
|
Trimis: Mar Iul 18, 2006 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer nu mai stiu sunt oricum din gama G si pe fata sunt 16 inch iar pe spate de 13, 5 parca , au fost toate 5,5 mil sunt montate in usi |
|
Sus |
|
 |
|