Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer ars ...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
tzu_tzu_rel

Data înscrierii: 11/Apr/2015

MesajTrimis: Sâm Apr 11, 2015 5:11 pm    Titlul subiectului: Subwoofer ars ... Răspunde cu citat (quote)

Salutare si bine v-am gasit !
Am achizitionat de curand un pachet format din statie mac Audio MPX 2500 si subwooferul MAC AUDIO mpx box 112. Cand l-am luat, abia tarziu am auzit cum ''agata'' un pic cand era dat vol la minim. Azi, subit, a inceput sa gajaie si apoi fiind in trafic, neavand posibilitatea sa imi iau mainile de pe volan sa umblu la volum, a tacut de tot...si tacut a ramas. Cand misc membrana ,,zgarie'' rau...Dau vina pe mine, probabil era descentrat de cand l-am luat.
Acum ma uit la dansul, stau si ma gandesc mai bine, decat sa il rebobinez, oricum nu va iesi cum era din fabrica, vreau sa imi achizitionez un alt difuzor sa imi respecte cerintele statiei..(ceea ce am gasit) dar dupa litrajul cutiei, habar nu am ... Nici nu stiu cati L are...dimensiunile cutiei fiind 380Lx340/300lx360 h.
M-am oprit la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Alpine/SWG/SWG-1244/..
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/DLS/W312D/ - cere vas de 115...ceea ce sigur nu am asa ceva..

Sau orice idee este binevenita..indrumare ! Vreau calitate...de ars nici acum nu stiu de ce s-a ars, nu aveam decat dat pe la 60% din 100%...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sandorpaul

Data înscrierii: 15/Mai/2015
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Vin Mai 15, 2015 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei sa il bobinezi poti lua legatura cu claudiu urban
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum