|
|
|
Autor |
Mesaj |
gbs14ro
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 4 Locație: Campina
|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 8:23 pm Titlul subiectului: Subwoofer auto mic si bun! Stie cineva? |
|
|
In primul rand ma bucur sa va salut pe toti si ma simt onorat ca am intrat intr-un asemenea grup de pasionati auto.
Problema mea este urmatorea: am un Citroen Picasso, monovolum. Pana de curand nu am fost foarte interesat de calitatea sunetului de pe masina, dar pentru ca am inceput sa stau destul de mult pe drumuri m-am hotarat sa schimb aparatul original al masinii. Am cumparat de pe e-bay un JVC-KD AVX33
http://www.talkaudio.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=92&Itemid=27
un HU,care este intr-adevar un varf de lance in AV auto. A aparut insa problema difuzoarelor. Pentru medii Âși inalte difuzoarele din dotare sunt foarte bune dupa urechea mea. S-ar putea mai bine, desigur, dar nu este o problema acuta. Lipsa basului apare extrem de stresanta, mai ales daca fac comparatia cu Infinity-ul din casa!
Lasand gluma, as dori un sfat: tinand cont de profilul de monovolum (scaune detasabile, spatiu util mare in portbagaj si nu doresc micsorarea sa semnificativa) cat si caracteristicile HU (de exemplu nu stiu daca am nevoie de un amplificator separat pt acest HU) ce subwoofer imi recomandati pentru un buget de 500-1000 RON? Spatiul ocupat este un element decisiv!
Va multumesc anticipat pentru sfaturile dv competente.
Ultima modificare efectuată gbs14ro la Lun Mai 28, 2007 9:33 pm, modificat de 3 ori în total |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
 |
gbs14ro
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru rapunsul rapid si pertinent.
Oferta dv pare interesanta dar am cateva intrebari: HU meu stie DVD Audio, SACD, DTS si Dolby Digital 5.1 inclusiv filme cu aceste tipuri audio . Amplificatorul propus afecteaza aceste facilitati?
Am incercat sa raportez dimensiunile subwooferului propus de dv la cele ale portbagajului si sincer, mi se pare cam mare. Aveti si alte variante mai mici? Nu m-ar deranja nici un subwoofer activ. V-as ruga sa va uitati la datele HU JVC KD-AVX33 pentru a putea alege varianta optima.
A, sa nu uit: iesirea de subwoofer este cu o singura mufa RCA, deci as prefera un asemenea tip de subwoofer pt a nu mai folosi adaptoare. Multumesc anticipat! |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
gbs14ro
|
Trimis: Mie Mai 30, 2007 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de sfat, dar din pacate subwooferul Focal nu se gaseste pe stoc la importator si ar trebui sa astept cel putin 3 saptamani. Nu ar fi o tragedie daca in acest interval nu as intentiona sa plec in concediu cu masina prin Grecia. Astept cu recunostinta alte variante de subwoofer care sa se potriveasca la HU si masina.
Apropo, ce parere aveti de Kenwood KSC-SW1? Mai ales la un pret de 220 RON, este drept fara cabluri si telecomanda? |
|
Sus |
|
 |
gbs14ro
|
Trimis: Vin Iun 01, 2007 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici o varianta noua? Sincer vreau sa cumpar dar la partea de subwoofere auto nu ma prea pricep. Deci , HELP, in continuare! Bineinteles in conditiile prezentate mai sus. Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
 |
cosmin02
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 11 Locație: galati
|
Trimis: Lun Iul 23, 2007 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/BassPro_II_(subwoofer_activ)/
este ieftin,bun ocupa spatiu putin si se aude destul de bine pe toate genurile de muzica fara sa-ti vibreze numarul sau oglinda retrovizoare si in plus este mic si are amplificatorul incorporat.Daca nu vrei sa-ti acopere basul muzica este o alegere buna avand in vedere raportul pret/calitate...si pe deasupra arata si bine. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|