|
Autor |
Mesaj |
stormhva
Data înscrierii: 08/Aug/2015 Mesaje: 26
|
Trimis: Lun Sep 07, 2015 1:45 am Titlul subiectului: subwoofer crunch crb 400 |
|
|
mi-au recomandat baietii de la be-loud pachetul http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/CRUNCH/CRB/Exclusive-BR-Pack/ . Toate bune , l-am instalat cum trebuie, dar fiind incepator , am facut reglajele de pe statie dupa ureche. Va pot spune ca isi face treaba , are ceva putere , imi misca putin braduletul de la oglinda, insa am o problema , am ascultat mai multe subwoofere si simteam acel feeling gen iti misca ficatul. De la subwooferul asta nu simt lucru asta. Doar bubuie si nimic mai mult.
Oare o fi din reglaje ? sau e subwooferul slab si nu coboara asa mult in frecventa?
|
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Sep 08, 2015 5:49 pm Titlul subiectului: Re: subwoofer crunch crb 400 |
|
|
Poti sa treci pe la noi sa verificam reglajele ? Nu te costa nimic.
stormhva a scris: | Va pot spune ca isi face treaba , are ceva putere , imi misca putin braduletul de la oglinda, insa am o problema , am ascultat mai multe subwoofere si simteam acel feeling gen iti misca ficatul. De la subwooferul asta nu simt lucru asta. Doar bubuie si nimic mai mult.
Oare o fi din reglaje ? sau e subwooferul slab si nu coboara asa mult in frecventa? |
Cand faci o comparatie e bine sa iei in calcul tipul de masina si de subwoofer ... Cu ce compari ? Pe ce masina ?
|
|
Sus |
|
 |
stormhva
|
Trimis: Mar Sep 08, 2015 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e vorba de comparatie , ca nu ma aateptam sa sune ca a lui pigoo , sunt constient , alea au costat multi bani. Ma asteptam totusi sa am acel feeling de la subwooferul asta. Subu e pe logan berlina 2007. La reglaje , a umblat un "priceput" si a zis ca atat poate el , acel feeling il simti cand coboara mult in frecventa , insa asta nu prea o face.
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
stormhva
|
Trimis: Mie Sep 09, 2015 2:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Conteaza asta?
B2 audio HN15 cred , il aud in constanta la lac , tremura ficatul in mine de la 20 de metri.
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Sep 09, 2015 8:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Și nu sunt cumva 2? Nu o sĂŁ te apropii Ăźn veci de b2 cu praștia aia de crunch dpdv al puterii. Sw lui pigoo pot da 150dB sau mai bine dacĂŁ au incintĂŁ si amplificare corespunzĂŁtoare. Tu nu știu dacĂŁ ajungi la 135....
Oricum, Ăźn 1000 lei nu ai spl extrem sau sĂŁ-ți "mute ficații"... cum zici tu.
_________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mie Sep 09, 2015 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
El compara merele cu prunele. Ca sa.ti tremure ficatii ai nevoie de ceva serios care costa cam mult. Ce ai tu acolo daca are 200w chinuiti..dar nu cred. Nu te uita ca pe foaie scrie sute de w..sa fim seriosi. Fara modificari la alternator..baterie..nu ai cum sa ai asemenea puteri.
_________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Mie Sep 09, 2015 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai un difuzor cu impendanta de 4 ohmi!; un amplificator care nu cred ca baga mai mult de 200-250w in difuzorul ala, iar tu vrei sa simti cutremurul... niciodata nu o sa reusesti asta cu puterile astea. Este exact cum spui: un difuzor care face galagie - bubuie si nu poti sa-i ceri nimic mai mult de atat. Pachetul este bun pt. cine vrea o prezenta mai "tare" a frecventelor joase, dar nimic mai mult. Difuzorul este o imitatie de Kicker, are doar forma de patrat si atat, doar privindu-l din fata iti dai seama ca lipsesc elemente care iti pot confirma ca nu e un difuzor prea potent!
|
|
Sus |
|
 |
stormhva
|
Trimis: Mie Sep 09, 2015 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles cum sta treaba, v-am spus de la inceput , sunt incepator , nu cunosc nici cele mai mici detalii in domeniu. Greseala mea a fost ca nu v-am intrebat pe forum, puteam lua ceva mai potent , bugetul are o limita ridicata. Acum daca tot am achizitionat subu + statia , statia o s-o folosesc pt amplificarea sistemului pe fata , iar subu poate gasesc sa-l vand. As dori inca un lucru de la voi , nu cred ca are rost sa deschid alt topic , vreau sa-mi recomandati ceva mai potent , am rasfoit putin paginile magazinului be-loud si-am remarcat niste piese:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Ground-Zero/Titanium/GZTW-38TX/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Ground-Zero/Radioactive/GZRW-12D2/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Ground-Zero/Radioactive/GZRW-12XD-AL/
si ca amplificator : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/HIFONICS/TITAN/TXI-1200/
incinta cred ca mai mult de 250, 300 nu ma va ajunge. pareri ?
|
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Mie Sep 09, 2015 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti alege GZRW-12D2 si un amplificator mono care suporta impendanta de 1 ohm si o sa simti ca se misca "lucrurile"!
|
|
Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Noi 07, 2015 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca alegi GZRW-12D2 si amplificatorul ala...nu prea se "imbina" ele..tinand cont ca amplificatorul este stabil in 2 si 4 ohmi iar difuzorul in 1 si 4.
La 4 ohmi o sa ai 350w si nu prea ii dai la difuzor" sa mance" cum trebuie
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Noi 09, 2015 1:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Cu ocazia finalei dBDrag 2015 desfasurate la Bacau am facut un test cu doua incinte CRB400 si am obtinut un scor de 143dB, masuratoare neoficiala cu TermLab. Asta a fost asa doar de distractie si curiozitate.
Ideea e ca daca vrei o incinta buna de zi cu zi eu consider ca poti sa faci o treaba buna cu subwooferul asta. Daca vrei ceva de concurs atunci trebuie sa te gandesti la cu totul alt buget
Description: |
|
Filesize: |
360.71 KB |
Viewed: |
298 Time(s) |

|
Description: |
|
Filesize: |
539.35 KB |
Viewed: |