| |
| Autor |
Mesaj |
Klo
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 17 Locație: Alba Iulia
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 2:40 pm Titlul subiectului: Subwoofer cu amplificator incorporat |
|
|
M-ar interesa sa imi achizitionez un woofer la masina, sa am ceva bass. Ma intereseaza un woofer care sa fie cu amplificator incorporat, nu prea mare, am nevoie de spatiu in portbagaj. Ceva cu Bun simt in primul rand, nu vreau sa vibreze caroserie. Bass de calitate. Masina este un golf IV, si am instalat de scurt timp difuzoare noi pe fata Pionner TS-A172C. Se aude binisor, dar am nevoie si de ceva bass. Poate ma puteti ajuta!!! Cat mai multe variante mi-ar fi de ajutor  |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
|
| Sus |
|
 |
adi_opel
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 34 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
niciodata niste ovale nu vor face treaba unui subwoofer fie el si de 20 cm.
Inteleg ca tu vre vrei un subwoofer activ din comoditatea instalarii si economisirea spatiului in portbagaj. Eu zic ca poti iesi in aproximativ aceeasi bani si spatiu si cu variante de sobwoofer in incinta seald facuta custom (sau chiar de-a gata) si amplif separat. Eu unul nu sunt pentru subwooferele active le consider o solutie de compromis uneori nu chiar ieftina.
Cu un search gasesti destule variante daca chiar asta iti doresti. |
|
| Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca mai gasesti vreun model de la Mac audio,si eu am intrebat si nu mai aduce deloc,ca au avut probleme cu garantia  |
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Lun Iun 16, 2008 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="adi_opel"]niciodata niste ovale nu vor face treaba unui subwoofer fie el si de 20 cm.
de ce zici ca niciodata. iti dau exemple de subwoofere de 20 cm care nu se vor auzi ca niste ovale niciodata. nu va mai grabiti cu afirmatii de genu asta nu o lua in nume de rau. am auzit de exemplu cum suna MAC AUDIO OLYMPIC ovale. sunt superbe atat in calitate cat si in putere sonora. si iti dau exemplu de subwoofer de 20 cm , de la firma SAL ca mi se pare nasoala firma asta a ungurienilor care nu fac nimik bun.
Sunt de aceeasi parere cu adi_opel la faza cu subwooferul activ. arunci banii degeaba e chiar o ...mica mica mica completare de bass. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
|